Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Kustom Boosta-blasta är beväpnad till gallret med pistoler, blad och grönskinn och är ett av de dödligaste Ork-fordonen som finns. Grymt snabb, absurt tungt beväpnad, och med förmågan att sätta eld på saker genom att helt enkelt köra om dem, exemplifierar det allt Speed Frekens letar efter i ett fordon.

Beväpnad med en enorm, tornmonterad nitpistol, är det här fordonet en bunt av både tungt infanteri och lätta stridsvagnar, medan det på nära håll kommer att förbränna horder med en rad brännskador. Om något lyckas överleva, ladda det bara och låt din spetsiga bagge göra resten...

Detta set innehåller 68 plastkomponenter för att bygga en Kustom Boosta-blasta, plus en 150 mm oval bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 612063892

Visninger 316

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Kustom Boosta-blasta Orks Warhammer 40 000

Pris

389 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 038 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?