Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Soulblight Gravelords är kraftfulla odöda monstrositeter som evigt hungrar efter blodet som uppehåller dem. Ledda av grym och odödlig vampyrisk adel, går de i krig med horder av odöda trälar och vridna bestar. Varje dynasti kämpar på olika sätt, anpassad till deras morbida befälhavares förkärlek – Vengorian Lords är de som har fallit under för sin bestialiska natur och lämnat dem lika skeva i kroppen som de är i själen.

Släpp lös odöda mardrömmar från skuggorna och slå in för döden med det här boxade setet. Denna styrka leds av en blodtörstig Vengorian Lord och en kader av ädla Blood Knights. När de ger sig in i aktion, svärmas deras fiender av Fell Bats, horder av nyuppvuxna Deathrattle-skelett och förpackningar med Dire Wolves. Förbered dig på att sluka dig i dina fienders blod!

Boxen innehåller 39 plastminiatyrer för användning i spel av Warhammer Age of Sigmar, och kommer också att spara pengar jämfört med att köpa innehållet separat. Det är ett idealiskt sätt att starta en Soulblight Gravelords-armé, eller enkelt lägga till en befintlig samling.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Vengorian Lord (som alternativt kan byggas som 1x Lauka Vai, Mother of Nightmares)
– 3x fällde fladdermöss
– 5x Blood Knights
– 10x Dire Wolves
– 20x Deathrattle Skeletons

Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Miniatyrerna i denna uppsättning finns också separat.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 616662218

Visninger 1 384

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Battleforce Vengorian Court Soulblight Gravelords

Pris

1 539 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 018 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?