Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Warhammer 40 000-roman

Lejonet. Son till kejsaren, bror till halvgudar och Primarch of the Dark Angels. Vaknade. Returnerad. Och ändå förlorat.

LÄS DET FÖR

Se kejsarens första son göra sin dramatiska återkomst till det 41:a millenniet! Mycket har förändrats sedan han senast gick bland stjärnorna, men inte Lion El’Jonsons strävan att skydda mänskligheten från de hot som angriper den från alla håll.

BERÄTTELSEN

Efter tiotusen år av drömmande, låst i stillastående i hjärtat av sin krossade hemvärld, vaknar Lion El'Jonson till mardrömmen om Imperium Nihilus.

I denna midnattsålder hotas mänsklighetens döende glöd på alla sidor av det hungriga mörkret. Ensamt har inte ens Lejonet något hopp om att segra mot sådan ondska – men det finns de som skulle hjälpa honom i hans strävan. Jagade till gränsen av uthållighet, många bland hans fallna riddare har länge väntat på dagen då deras liege skulle återvända för att förlösa dem. Lord of Shadowed Paths måste samla dessa förlorade lojalister vid sin sida ännu en gång, och gå vidare för att besegra en förrädarisk son och det förvrängda kaoskrigsbandet som kallar honom mästare.

Inför dessa märkliga tider kan Lejonet vara säker på ingenting och ingen, förutom sig själv. Men i en galax utan kejsaren, imperiet, hans legion och Caliban, vem är han?

Skrivet av Mike Brooks.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 620017854

Visninger 119

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! The Lion Son of Forest av Mike Brooks Paperback

Pris

129 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 037 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?