Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

En psykofag går in i strid i en skrämmande hastighet. De slukar alla bytesorganismer på deras vägar, men gynnar särskilt de offer med psykiska förmågor. Hur de metaboliserar sådana esoteriska krafter är oklart, men genom att göra det kan de projicera vågor av psykokorrosiv aska som deflagrerar deras offers sinnen och själar.

Detta flerdelade plastkit bygger en psykofag, en tyranidmonstrositet som drivs av frenetiskt psykisk hunger. Den här avskyvärda varelsens gapande, mångkäftiga mave är kantad med rakbladständer och hullingförsedda tentakler, vilket gör att den kan rycka, riva och svälja sitt byte. Upphöjd ovanpå sex slingrande lemmar med klorspetsar, dess bukformade kropp buktar ut med matsmältningssäckar och öppningar, och är toppad med sporspytande ryggskorstenar.

Detta kit består av 9 plastkomponenter och kommer med en Citadel 120x92 mm oval hexhålsbas. Denna push-fit miniatyr kan monteras utan lim och levereras omålad – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 621386760

Visninger 172

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Psychopage Tyranids Warhammer 40 000

Pris

389 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 007 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?