Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Ghost Arks pressas ofta i tjänst som konventionella transportfordon, för att föra förstärkningar till ett viktigt område på slagfältet eller låta Necron-styrkor attackera från ett oväntat håll.

Necron Ghost Ark är en stor modell med en imponerande närvaro i en samling miniatyrer. Enorma motorer sitter på baksidan av modellen, och dess ram visar detaljer som klot och dynastiska glyfer. En Necron Lord sitter på toppen av spökarken i en befallande position. Framför Herren är en rad Necron Warriors placerade som om de stod inne i den gigantiska bröstkorgen på något urdjur. The Ghost Ark innehåller också formidabla vapen med fem gauss flayers på varje sida.

Denna flerdelade plastbox innehåller 168 komponenter, två små flygande stjälkar, en stor flygande bas och två Necron-överföringsark för att bygga en Necron Ghost Ark eller en Doomsday Ark.

Detta kit är omålat och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Paints.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 621387356

Visninger 398

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Ghost Ark Necrons

Pris

409 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 038 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?