Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Foetid Bloat-drönaren arbetar genom luften på surrande turbiner och drivs av den fångade essensen av en Nurgle Daemon och driver mot fienden som en bepansrad pestfluga. Denna avskyvärda krigsmotor bär monstruösa vapen på slagfältet för att förinta dödsvaktens fiender. Klädda i rostiga plåtar av röta järnpansar, deras skrov svämmar över av sladdrigt, Foetid Bloat-drönare kan motstå våldsamma mängder straff och ändå fortsätta slåss. De är designade för att sväva nära och slöa driva genom den mest förrädiska terrängen för att ge stödjande eld.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Foetid Bloat-drone. En enorm, skrämmande sammanslagning av maskin och ruttnande kött, framsidan av modellen domineras av ett ryggsköld som kan sättas ihop som 1 av 3 alternativ – en med en Nurgle-symbol utvald i dödskallar, en med symbolen inristad i ryggskölden, och en med en ohygglig tandad maw täckt av pustler, tentakler och slangar som dinglar inifrån. Den kommer beväpnad med 2 pestspettare och en pestsond; Oavsett vilket ryggskåp du väljer, kan pestspettarna ersättas med antingen en tung smutskastare eller en köttklippare (som ser lika hemskt ut som det låter...) Baksidan av modellen är ett upplopp av fasansfulla detaljer, med obscent utsträckt hud som rinner över metallstrukturerna som knappt innehåller det

Satsen kommer som 44 komponenter och levereras med en Citadel 60 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 622 927 754

Visninger 466

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Foetide Bloat-Drone Death Guard Death Guard Warhammer 40 000

Pris

379 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 085 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide