Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Inner Circle Companions är några av de skickligaste och mest olycksbådande krigarna i hela Dark Angels Chapter. De är utvalda, vissa viskar, av Lion El'Jonson själv, och anländer oanmälda för att skydda hjältar från Unforgiven eller utöva hemliga uppdrag. Med sina kalibanitiska storsvärd med hisnande skicklighet, insvepta i rökelseröken från sina dömande eldstäder, skar följeslagarna en karmosinröd väg genom sina fiender. Hela tiden slåss de i tysthet, med undantag för gnället från deras pansarservons och knasandet av deras blad genom kött och ben.

Detta flerdelade plastpaket bygger tre Inner Circle Companions, hemlighetsfulla närkampseliter från Dark Angels Chapter. Dessa krigare använder mäktiga kalibanitiska storsvärd tillsammans med tunga bultpistoler, klädda i utsmyckade kraftrustningar och draperade i dolda klädnader. Varje följeslagare kan byggas i två olika poser, vilket gör att en kan svänga ett rökelsekar och en annan att bära en utarbetad standard som visar mörkrets ängel. Satsen innehåller också tre bara huvuden och tre hjälmförsedda huvuden, alla med olycksbådande huvor, och ett urval av rökande eller rökfria rökelsekar för varje följeslagares ryggsäck.

Detta kit innehåller 68 plastkomponenter, 3 x CItadel 32 mm runda baser och ett Dark Angels Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Observera att ytterligare detaljer har lagts till på baksidan av bannern sedan pre-release reklambilder skapades.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 628 230 341

Visninger 332

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Inner Circle Companions Dark Angels

Pris

389 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 080 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide