Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från The Army Painter

Trött på att ständigt behöva applicera färg på din torra palett under långa målningssessioner? Vill du få dina miniatyrfärger att hålla längre? Förläng livslängden på dina färger genom att använda Army Painter Wet Palette.

A Wet Palette är ett verktyg designat för att hålla din färg återfuktad vilket gör att den håller längre under dina maratonpass vid hobbyskrivbordet. Den våta paletten kommer också att bevara dina anpassade färgblandningar och bevara dem mycket längre än en vanlig torr palett någonsin kommer att göra.

Detta avancerade verktyg är lätt nog att använda för en nybörjare och det perfekta tillbehöret för den erfarne målaren. Dessutom hjälper Wet Palette till att tunna ut dina färger för perfekt jämna lager av färg varje gång.

Med 2 stycken Hydro Foam och 50 Hydro Sheets inkluderade har du allt material som behövs för att börja använda din våta palett.

Detta unikt designade verktyg har också ett smart inre lager som rymmer upp till 6 Wargamer-borstar och 10 hobbyborstar från The Army Painter Range.

Army Painter Wet Palette är ett stort värde på grund av dess högkvalitativa material och konstruktion som är överkomligt prissatt jämfört med andra paletter på marknaden. Denna våta palett är perfekt för både budgetamatörer och professionella målare!

Vänta inte tills färgen har torkat! Bevara dina miniatyrfärger med Army Painter Wet Palette!

Storlek: 13,8 x 19,8 cm

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 616655139

Visninger 200

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Wet Palette The Army Painter

Pris

269 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 034 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?