Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Bland de mest fruktade stridsvagnarna under andra världskriget var bara omnämnandet av namnet "Tiger" tillräckligt för att orsaka panik bland allierade pansarformationer.

Tigern skyndades in i aktion på den ryska fronten som ett svar på de tyngre sovjetiska stridsvagnarna som hade fångat Wehrmacht omedvetet. Dess massiva fyrkantiga kropp och rundade torn var en skrämmande syn för fiendens tankfartyg. Pansringen var oerhört tjock och gjord av kvalitetsstål, vilket gjorde den i stort sett osårbar, åtminstone frontalt, för pansarvärnseld.

Dess kraftfulla 88 mm pistol var ett dödligt vapen, effektivt mot fiendens stridsvagnar upp till tre kilometer och avfyrade även ett dödligt högexplosivt granat.

Med sina 52 ton var Tiger trög men dess breda spår garanterade en rimlig längdåkningsprestanda. Dess besättningar var specialutbildade eftersom det var en dyr maskin att bygga och underhålla. En vältränad veteranbesättning på fem man kunde ta sig an flera fiendens stridsvagnar med en rimlig chans att besegra dem alla, med liten fara för besättningen eller stridsvagnen.

Tigrarna formades normalt till separata tunga stridsvagnsbataljoner och paketerades ut av högsta befäl varhelst de behövdes som mest, deras närvaro räckte normalt för att tippa balansen i den sektorn.

Modellen inkluderar detaljerad tysk stridsvagnschef

Det här fordonet kan också användas i spel av Achtung Panzer!, spelet för nära strid stridsvagn mot stridsvagn, dess regler finns i Achtung Panzer! regelbok.


Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 633 354 029

Visninger 93

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Tiger I Ausf. E Heavy Tank (Plastic) - Bolt Action Warlord Games

Pris

249 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 074 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide