Beskrivelse

Oversat af

Fin skål/sockerskål från Old Höganäs i ljusbrun Pärlband. Små chippar och nagg finns. Krackeleringar i glaseringen.

Mått
Höjd 6.5 cm
Diameter 7.5 cm

Obs! Pga semester kommer varor som köps mellan 14 juli och 24 juli packas och skickas 25-28 juli.

Varubeskrivning
Detta är våran uppfattning av skick och kan beskrivas olika men ha samma betydelse. Måtten är för det mesta ca-mått. Vid tydlig skada eller defekt så ska vi ha skrivit ut detta, ha alltid i åtanke att vi sysslar med second-hand och det mesta har någon form av bruksslitage. Undantaget är när vi använder oss av beskrivningen nyskick och nära nyskick.
Lagervara Styckesvis
När vi säljer i lagervara ska dom vara skadefria och bruksslitagen vara likvärdiga med variationer. Här ingår även stämplar och tillverkningsår som variation!
- Köpevillkor - Lagstadgad 14 dagars ångerrätt, Vid god kommunikation förlänger vi den gladeligen till 28 dagar. Återbetalning sker när vi återfått varan i samma skick som den mottogs av er (Vänligen skicka bild på varan i paketet och förslutet paket) Ni står för fraktkostnaden.
- Frakt - Schenker försäkrat och spårbart. Allt annat enligt överenskommelse i Sverige. Vid köp med totalsumma över 1150kr står vi för frakt upp till 20kg/1 flyttkartong. Gäller inom Sverige.
- Utebliven betalning / Ej uthämtat paket - Vid utebliven betalning hävs köpet efter 5 dagar om inget annat blivit överenskommet, meddela oss vid behov av uppskjutande av betalning! Vid ej uthämtat paket läggs varan upp på nytt efter 14 dagar och återbetalning sker minus 100kr. Meddela oss om ni missat att hämta ut så fort som möjligt, vill ni fortfarande ha varan står ni även för den nya frakten.
- Leveransvillkor - Vi lämnar in paket dagligen men förbehåller oss rätten att vänta 4 dagar. Vid behov av snabb leverans meddela oss så ser vi till att det skickas så fort vi kan. Avhämtning sker enbart vid överenskommelse och då varan är betald.
- Retur och Reklamation - Retur, se köpevillkor och Ej uthämtat paket. Reklamation vid fel på varan (fungerar ej som beskrivet) så meddela oss gärna vad som är fel, packa varsamt och skicka tillbaka. Vid konstaterande av fel returneras kostnaden för både vara och frakt. Inklusive returfrakten. Reklamation vid uppkommen skada vid frakt (skadad vara men helt paket) vänligen kontakta oss, skicka bild på paketet och varan I paketet. Vid skada återbetalas kostnaden för varan. Reklamation vid tydlig hanteringsskada av postombud, meddela oss, skicka gärna bild på paketet och anmäl till Postombudet.
- Kontakt - Vi nås enbart via traderas meddelandefunktion. Detta kan komma att ändras så småningom.

Varenr. 628 498 558

Visninger 314

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Höganäs Keramik | Old Höganäs | Ljusbrun Pärlband | Skål/Sockerskål | 648

Pris

99 SEK

ThorgrensGrenar

Hurva, Sverige

5.0

ThorgrensGrenar

Verificeret

Topsælger

809 anmeldelser

Læs anmeldelser