Beskrivelse

Oversat af

Malin Berghagen 3 böcker. Inbundna

Bokbeskrivning: Yoga är enkel träning för kropp och själ, men kan samtidigt vara så mycket mer. Malin Berghagen, en av Sveriges populäraste inspiratörer inom området hälsa och medveten livsstil och med mångårig erfarenhet av yoga, släpper nu en efterlängtad bok om hur vi med yogans hjälp kan vårda både kropp och själ.Malin berättar på ett nära och personligt sätt om sitt möte med yogan och hur den kom att bli en självklar del i hennes vardag. Efter år av dåligt självförtroende finner hon i yogan ett stöd att gå vidare och utvecklas som människa. Att våga ställa frågan: Vem är jag? Lever jag egentligen det liv jag vill leva?Boken är både Malins livshistoria och en praktisk guide där hennes passion för yoga når ut på ett nära och inspirerande sätt. Vi får tips på kost och träning samt råd om hur vi kan hantera de tankar och känslor som yogan gör oss medveten om. Det är en bok för alla som är nyfikna på yoga och vill veta mer – men även för den mer erfarna yogautövaren.

Bokbeskrivning: ”Yogan finns vid vår sida. Den låter oss vakna och håller oss varsamt och stabilt i handen."Yogans kombination av fysiska övningar, andning och meditation kan tillsammans med äldre tiders visdomar ge djupare självkännedom och en friskare livsstil. Men det är upp till dig att välja om och hur yogan ska påverka dig i din vardag. Här finns både verktygen och inspirationen för att kunna göra det valet. Malin Berghagen berättar ärligt och öppet om sin fantastiska yogaresa. Vi tar avstamp i ett snötäckt Hälsingland för att via Mallorcas och Turkiets stränder samt Santorinis svarta lava landa i Los Angeles dallrande hetta. Till varje kapitel finns olika yogaövningar. Men Malins resa är inte bara fysisk, utan även själslig. Vi möter en vintertrött själ som tinar upp och med yogans hjälp hittar ett nytt, strålande jag. Boken innehåller mängder av fantastiska bilder på vackra och inspirerande miljöer, tagna av Katarina Di Leva.

Bokbeskrivning: Ta vara på livets möjligheter i medgång och i motgång och se hur det får dig att växa som människa. Bevara mystiken. Njut av de dofter och smaker som finns omkring dig här och nu. Det är yogapassion.Med yogan som ledstjärna i vardagen har Malin Berghagen hittat ett nytt sätt att leva. Gamla vanor och mönster har fått ge vika för en sundare livsstil där de dagliga övningarna, hälsosam kost och ett månande om dig själv och andra är naturliga delar.Här delar Malin med sig av de yogaverktyg hon har använt sig av varje dag. Du får massor av lockande recept och personliga tips på hur kan utveckla din träning och låta yogan inspirera dig och din omgivning.Yogalärare som Karin Björkegren Jones, Sam Aziz, Tomas Frankell och Linda Ergérus berättar om sina möten med yogan och Katarina Di Levas vackra och sinnliga bilder från bland annat New York och Malins hem på Mallorca illustrerar.

Varenr. 632193873

Visninger 74

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 18 maj 21:55

Yoga : passion och närvaro i livet Malin Berghagen

Udbudspris

|0 Bud

279 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

Midsommarnatt

Lerum, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

251 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kampagne

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?