Beskrivelse

Oversat af

En mycket söt lockask handgjord i något trämaterial. Röd utanpå med djur/jaktmotiv och svart inuti och undertill. Det sitter en liten klisterlapp undertill men det går inte att utläsa vad som står på den. Asken är i bruksskick med en hel del skavanker men hoppas ändå på att den kan få en andra chans och förgylla någons hem.

Som sagt är lockasken välanvänd men på avstånd ser den fortfarande bra ut. Tittar man närmre så ser man en liten skada på locket där färgen har lossnat (bild 2) och en lite större repa. Småskav och märken runtom hela asken. Får en känsla av att lacken har lossnat på sina ställen. Några lite större "nagg", på undersidan av locket och en mot botten. Trots sin patina så är den väldigt detaljrik och välgjord. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Mått:
Höjd ca 3,5 cm
Diameter ca 7,2 cm
Vikt 46 gram

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Varenr. 633778209

Visninger 78

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 1 juni 11:44

Handgjord lockask i härliga färger och med djurmotiv, röd, dekoration, förvaring

Udbudspris

|0 Bud

18 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verificeret

Topsælger

702 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide