Beskrivelse

Oversat af

Hemmets veckotidning från 1984.

Klippdocka: Agnetha Fältskog från ABBA får här två nya plagg!

Reportage: Naturälskaren Jan Lindblad är gift med Pia Thörn. Tidningen intervjuar dem båda i hemmet. De bor i Årsta i Stockholm.

Reportage: Skådespelaren Lena Brundin intervjuas om sin kärlek till Bibeln. Hennes make heter Gert Craaford. Han är professor i musik. På bild ser vi även barnen: Balcarras Crafoord, Clarence Crafoord och Diana Crafoord.

Reportage: Rachel Ward slog igenom i tv-serien Törnfåglarna. Nu har hon korats till "80-talets ansikte". Tidningen lyfter fram denna skönhet.

Reportage: Marie Louise Rapp och hennes man Rolf Rapp är djurskötare på Borås djurpark. Nu visar de upp familjens varg. De har en varg som husdjur och vargen bor hemma hos dem! Deras bostad är i Tosse utanför Borås.

Reportage: Daniel Charlander och hans hustru Sigrid Charlander intervjuas. De har levt ett långt liv med många berg och dalar.

Reportage: Jan Bergqvist är en mycket annorlunda profil i tv. Nu intervjuas han i Hemmets veckotidning. Han bor i Vällingby och nu berättar han om sin kärlek till Ann-Charlotte Bergqvist, hustrun.

Reportage: Agnes Hamberg är 81 år och hon bor långt ute i vildmarken. Tidningen intervjuar henne där, utanför Kroksjö som i sin tur ligger utanför Lycksele och Vilhelmina. Hennes make heter Albert Hamberg och han är 91 år. Agnes Hamberg har besökt Stockholm en enda gång i sitt liv. Det var inte roligt. Det var så skönt att äntligen komma hem till Kroksjö igen, till lugnet.

Reportage: Mariana Nordgren är 31 år och en lycklig trebarnsmor som ger sina barn massor av kärlek! Nu berättar hon om sin tonårstid, då hon var en flicka på glid. På bild ser vi hela familjen: Anders Nordgren, Rickard Nordgren, Mariana Nordgren och Göran Nordgren.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Varenr. 605181213

Visninger 353

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

HV 47 1984 Daniel Charlander, Diana Crafoord, Lena Brundin, Rolf Rapp, Kroksjö

Pris

109 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

386 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?