Beskrivelse

Oversat af

Hemmets veckotidning från 1939.

Reportage: Forskningsresande Gösta Moberg har besökt Främlingslegionen i Nordafrika. Främlingslegionen är en tillflykt för dem som har haft otur i livet, ynglingar som det har gått snett för men som sedan ordnar upp sitt liv inom legionen. Han umgicks med fransmännen i Marocko och studerade hur deras liv är. Han träffade och fotograferade även berber, infödingarna. "Berberkvinnor har smala och vackra ansikten som utvisar att hennes folk är av ädlare ras än andra afrikanska stammar", skriver Gösta Moberg. Han reser med Främlingslegionen genom Algeriet.

Reportage: Svensk film har hittat en ny stjärna. Hon heter Sonja Wigert och hon kommer från Norge. Tidningen publicerar bilder på vackra Sonja Wigert. Tidningen skriver också om den kommande filmen "Spöke till salu". En ung och ny komisk förmåga vid namn Nils Poppe dyker upp i filmen. Vi ser Nils Poppe på bild tillsammans med Carl Reinholdz.

Reportage: Har du ont om pengar men vill ändå vara vacker? Det finns några knep att ta till för den kvinna som är mindre bemedlad men ändå vill utstråla skönhet. Tidningen ger sina bästa tips. Is är t ex ett mycket billigt sätt att hålla hudens lyster fin. Håll lite is mot huden så drar den ihop sig och blir slätare!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Varenr. 611979828

Visninger 160

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

HV 38 1939 Främlingslegionen, Gösta Moberg, Sonja Wigert, Nils Poppe, Marocko

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

385 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?