Beskrivelse

Oversat af

Nytt/oanvänt
15 ml = originalstorlek
Nypris: 580kr

En glow-produkt som jobbar för en felfri hud, inspirerad av 3 välkända tekniker från estetisk medicin. Framhäver ansiktets konturer och tar fram hudens lyster.
Ger lyster [inspirerad av medicinsk strobing]: En duo [hyaluronsyra för fyllighet + en aktiv ingrediens för slätare hy] som lyfter fram ansiktets konturer och optimerar hudens förmåga att reflektera ljuset. En formula som innehåller pärlemorskimrande partiklar, för vackert glow med direkt synbar effekt.
Jobbar för en felfri hud [inspirerad av laser + peeling]: Utjämnande aktiva ingredienser [C-vitamin + glabridin + algextrakt] kombinerade med en förnyande aktiv ingrediens tar fram en perfekt, jämn hudton.
Kontrollerad genom dermatologiska tester.

Applicera på de punkter som bäst reflekterar ljuset (kindben, amorbågen, ögonbrynsbågen, hakan och näsryggen). Applicera produkten på huden och sudda sedan kanterna med fingret. Applicera på morgonen, under ditt smink för en lätt lystergivande touch eller ovanpå ditt smink för en tydligare effekt. Lägg på ett nytt lager under dagen när du behöver bättra på hudens lyster.

Varenr. 636 388 814

Visninger 27

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tirs. 2 juli 17:19

FILORGA Skin Unify Radiance 15 ml, nytt/oanvänt, nypris: 580kr, lyxigt o GLOW

Udbudspris

|0 Bud

299 SEK

Slutter om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verificeret

Topsælger

497 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide