Beskrivelse

Oversat af

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.

Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.

Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle. Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.

Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.

Nypris: 1550kr

Jag fick den i present men tror inte den passar mig..
Men kan passa någon annan..

Varenr. 633 670 070

Visninger 300

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tors. 30 maj 21:50

Ny IDÔLE eau de parfym Nectar 100 ml från Lancôme

Slutpris

|

720 SEK

Auktionen er afsluttet

Maria.77 vandt auktionen

alexa35

Alingsås, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 398 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide