Beskrivelse

Oversat af

Det sista hoppet av författaren Anne Plichota, Cendrine Wolf
Bok 1 av 6 i serien Oksa Pollock

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789129677065
Format: Inbunden
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
Allting förändras för Oksa Pollock när hon och hennes familj flyttar från Paris till London. En av de första kvällarna upptäcker hon ett stjärnformat blåmärke på magen. När Oksas farmor får syn på märket avslöjar hon den väl bevarade hemligheten; Familjen Pollock har flytt från landet Edefia, ett gömt land i en annan verklighet. Nu lever de i exil och Oksa är den utvalda den enda som kan föra dem tillbaka och ta upp kampen mot de onda krafterna.

Första boken om högstadietjejen Oksa Pollock. På rekordtid har serien blivit ett fenomen bland franska ungdomar och har sålts till ett tjugotal andra länder. Pollockmanian sprider sig nu världen över...

Oksa Pollock är 14 år när hon och hennes familj flyttar från Paris till London för att Oksas pappa ska starta en restaurang i Soho. Med flyttar också Oksas farmor Dragomira och Oksas bäste vän Gus Bellanger och hans familj.

Ganska snart efter flytten till London upptäcker Oksa ett märke på magen. Plötsligt kan hon få saker i sitt rum att börja brinna - och till och med explodera. Men hon gör allt för att dölja sina förmågor.
När Dragomira får reda på att Oksa har märket berättar hon den väl bevarade familjehemligheten: Familjen Pollock kommer från Edefia, landet som finns gömt någonstans på jorden. Egentligen lever de i exil i den verkliga världen och Oksa är den utvalda - den enda som kan föra dem tillbaka och ta upp kampen med de onda krafter som nu styr landet.

Oksa Pollock har på kort tid blivit ett fenomen bland franska ungdomar. Man pratar om "Pollockmania" - som nu sprider sig världen över. Läs mer på www.oksa-pollock.com.

Varenr. 500344583

Visninger 220

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Det sista hoppet | Anne Plichota, Cendrine Wolf | Oksa Pollock | Inbunden

Pris

99 SEK

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Virksomhed

Topsælger

640 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?