Beskrivelse

Oversat af

Stormens öga av författaren Tad Williams
Bok 1 av 3 i serien Avskedets sten

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789132322419
Format: Kartonnage
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:

Tad Williams storslagna svit Minne, Sorg och Törne är ett av de senaste decenniernas mest hyllade och lästa fantasyverk - och ett av de få som kritikerna på allvar jämförts med Tolkiens triologi om Härskarringen.

I riket Osten Art härskar nu hotfullt mörker och föraningar om död och undergång. Den fruktande Stormkungen, en gång prins av sithiernas odödliga släkte, sprider sin hatfyllda ondska och hämndlystnad över landet. Läget är desperat och Naglimunds försvarare, prins Josuas härar, är splittrade och hotade från alla håll. De söker sig till den sista heliga plats som återstår för dem - Avskedets sten, höljt i sorgtyngd mystik.

Och medan prins Josua försöker samla sina splittrade trupper, kämpar Simon och hans följeslagare desperat för att finna de magiska svärd som är de enda som kan bryta Stormkungens ondska och rädda Osten Ards mänskliga invånare undan utplåning.

Varenr. 500545224

Visninger 183

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Stormens öga | Tad Williams | Avskedets sten | Kartonnage

Pris

99 SEK

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Virksomhed

Topsælger

639 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?