Beskrivelse

Oversat af

Lucky Luke kopplar av från bovjakten med några dagars boskapsskötsel i den natursköna Maskrosdalen. Där ska han valla herr Von Hellers schweiziska mjölkkor, kända för sin feta mjölk, perfekt för chokladtillverkning. Till sin hjälp har han kofösaren Bud, en av staden Straight Gulchs utbölingar. När de är ensamma i vildmarken öppnar Bud sitt hjärta för Luke och berättar sin livshistoria om förbjuden kärlek.

I Ralf Königs hyllning till Lucky Luke återfinns också flera favoritfigurer ur seriealbumen, som Calamity Jane och bröderna Dalton. Men i centrum står de två cowboyerna Bud och Terence, var tillgivenhet för varandra gör att skvallret börjar gå i Straight Gulch.

Den tyske tecknaren Ralf König känd för sina humoristiska gayserier är sedan barnsben en stor beundrare av Lucky Luke. Därför nappade han direkt på erbjudandet att skapa sin egen version av serien och resultatet blev detta underhållande och annorlunda äventyr.

Författare: König, Ralf
Förlag: Cobolt
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 64, färg
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789180580205

International bidders are welcome. Ask for freight.

Samfraktar alltid.

Lycka till med budgivningen!

Ingen brådska med betalning om du inväntar lön. Meddela mig då. Jag har ca 100 annonser som går ut samtidigt så räkna med att packning och ivägskickande kan ta lite tid. Jag tar inte ansvar för transportörens slarv.

Varenr. 632608895

Visninger 32

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 12 maj 17:18

LUCKY LUKE / MASKROSDALEN / COBOLT 2023 / NY

Udbudspris

|0 Bud

199 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

räzerfräzer

Hässelby, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

1 803 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?