Beskrivelse

Oversat af

Mariette Lindstein - Sekten på dimön, Sekten som återuppstod och Sektens Barn. "Trilogin om Sekten" + de följande 3 i serien.
6 av 9 pocketböcker i mkt fint skick!
Vikt 1530 gram tillsammans.

Bokbeskrivning: Sekten på Dimön
På en dimmig och vindpinad ö utanför Bohusläns kust har en New Age-rörelse slagit sig ner. Den karismatiske ledaren Franz Oswald har utvecklat en lära, ViaTerra, som sägs återställa kroppens naturliga balans. Sofia Bauman har precis avslutat sina universitetsstudier och dras till ViaTerra. Men när sommaren ger vika och höstdimman driver in över ön börjar Sofia undra om hon blivit indragen i en sekt.

Intervju med Mariette Lindstein
Dina första tre böcker om sekten på Dimön har blivit en riktig succé och sålts i över 300 000 exemplar. Kan du berätta lite om bakgrunden till dem. Vad fick dig att vilja skriva om sektproblematiken?
Jag var med i en sekt, Scientologkyrkan, i 25 år. Efter att jag flydde fick jag otäcka mardrömmar. En journalist rådde mig att tala ut om övergreppen för att börja må bättre, så jag började ge intervjuer samtidigt som jag skrev Sekten på Dimön, den första boken. Mardrömmarna försvann nästan genast och har inte kommit tillbaka. Man kan säga att de första tre DImön-böckerna är inspirerade av mina erfarenheter av sektmentalitet under 25 år. Jag hade tänkte avsluta serien om Franz och Dimön där, men efterfrågan var så stor att jag bestämde mig för att skriva en uppföljande serie. I den här boken får vi komma ännu närmare sektledare Franz Oswald och veta mer om hans bakgrund.

Kolla gärna in mina andra auktioner för samfrakt. Snabb leverans,skickar oftast dag efter betalning gjorts.

Varenr. 632471623

Visninger 104

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Man. 20 maj 20:35

Mariette Lindstein - Sekten på Dimön, Sekten som återuppstod & Sektens Barn + 3

Slutpris

|

130 SEK

Auktionen er afsluttet

emj123 vandt auktionen

tintin*68

NYBRO, Sverige

5.0

tintin*68

Verificeret

Topsælger

1 301 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?