Beskrivelse

Oversat af

Jag säljer min bakbok ”Pretty Please – Inspiration för frukost, fika och fest” som jag har gett ut på bokförlaget Modernista. Jag har skrivit alla recept och tagit alla foton själv.

Om ni vill att jag ska signera boken till någon i present, skriv ett meddelande till mig vid köp! Böckerna är helt nya, jag har köpt ett gäng böcker av förlaget och vill nu sälja böckerna till er!

Frukosträtter för sköna söndagar, festfina godsaker, uppdaterade dessertklassiker och de bästa tipsen för en mysig fikastund. Vi får också lära oss fantasifulla sätt att dekorera våra bakverk. Pretty Please: Inspiration för frukost, fika & fest är rikt illustrerad i färg med Madeleines egna inspirerande fotografier.

MADELEINE PETERSSON är bagare, fotograf och stylist. Sedan 2010 driver hon den populära bloggen Bonjour Vintage som handlar om bakning, vintage och inredning. Hon äger också butiken Bonbons i Kalmar där hon säljer handplockade inredningsdetaljer och vintagemöbler. Pretty Please: Inspiration för frukost, fika & fest är hennes debutbok.

Boken skickas direkt till dig med Schenker vid betalning. Säg till om det ska vara en julklapp!

Varenr. 632053974

Visninger 36

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 2 juni 12:49

Signerad bakbok Pretty Please – Inspiration för frukost, fika och fest

Pris

100 SEK

Slutter om

madeleine.petersson

Kalmar, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

314 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?