Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Det 76 mm manuella kombinerade valsverket är designat för kallvalsning av metaller för att producera tunnare plåt och tråd, vilket överför textur till metallen och jämnar tjockleken.

Med justerbar stanstjocklek, reducerade utväxlingsförhållanden och praktiska tillbehör är detta verktyg idealiskt för juvelerare och hantverkare.

-Tre-i-ett valsverk

-Justerbar presstjocklek

-Tåligt gjutjärn och stål

- Kvalitetsdetaljer och beslag

Huvuddrag:

- multifunktionell valskvarn,
De tre stilarna av rullslitsar (halvcirkulära, kvadratiska och släta sidor) är arrangerade i minskande storlek för att möjliggöra en gradvis minskning av föremålets diameter. Så du kan bearbeta profiler av olika tjocklekar enligt dina krav.

- justerbart rullningsavstånd,
T-stången på toppen av det rullande smycket öppnar, stänger och justerar avståndet på scrollhjulet effektivt. Du bör mäta "true" när du stänger trumman hela vägen, utan några synliga luckor.

- stålrullar av järnram,
Det manuella valsverket är tillverkat av gjutjärn och kromstål, vilket har fördelarna med hög hårdhet och stark motståndskraft mot deformation. Den blå belagda utsidan förhindrar att verktyget rostar, vilket förbättrar dess prestanda.

-ABS-handtag och monteringshål,
Smidd handtag med ABS-vev för ett bekvämt grepp. Och med de förborrade monteringshålen kan valsverket enkelt installeras på arbetsbänken utan ansträngning, och driften är mer stabil.

- komplett tillbehörssats,
Det finns en uppsättning användarvänliga tillbehör. Plastöglor för enkel förvaring. Om arbetsstyckets yta är repad kan silvertorkduk och silvertorkstång användas på plats utan sekundär bearbetning.

-Brett utbud av applikationer,
Detta valsverk är lämpligt för att pressa guld- och silvertackor till tunna och enhetliga ark. Det används ofta i smyckesbutik, smyckeverkstad, gör-det-själv och personligt bruk.

Produktspecifikationer:

Modell: enkelslits valsverk

Utväxlingsförhållande: 1:2,5

Pressad kvadrat: 0,04"/1mm; 0,06"/1,5mm; 2mm/0,08"; 3mm/0,12"; 4mm/0,16"; 5mm/0,2"; 0,24"/6mm

Pressad slät plåt: 3" / 76 mm

Press halvrund: 0,08"/2mm; 0,1"/2,5mm; 3mm/0,12"; 3,5mm/0,14"; 4,5mm/0,18"; 5mm/0,2"; 7,5mm/0,3"; ; 0,4 tum/10 mm

Minsta presstjocklek: 0,001"/0,03 mm

Maximal presstjocklek: 0,26"/6,5 mm

Material: gjutjärn och kromstål

Rullmått: 2,1" x 4,5" / 53 x 113 mm

Objektets mått: 13,4" x 13" x 13,4"/34 x 33 x 34 cm

Vikt: 39,7 lbs/18 kg

Paket innehåll:

1 x 3-i-1 76 mm manuellt valsverk

1 x Silver polerduk

1 x Silver Smycken Stick

1 x Onyx kniv

1 x plastöglerem

Funktioner och detaljer:

-Tre-i-ett valsverk: Valsverket har tre-i-ett-prestanda, som kan pressa guld och silver till ark, kvadratiska och halvcirkelformade storlekar. Dess rullar är lätta att byta ut och kan uppfylla dina olika krav. Det är en oumbärlig maskin för smyckesbearbetning.

-Justerbar presstjocklek: avståndet mellan rullarna kan justeras exakt från 0,1 mm till 7 mm med hjälp av en T-stång. Med ett reduktionsförhållande på 1:2,5 gör välten ett helt varv för vartannat och ett halvt varv på handtaget, vilket minskar ansträngningen som krävs för att manövrera trådvalsmaskinen.

- HÅLLBAR GJUTJÄRN OCH STÅL: Detta smyckesvalsverk har en gjutjärnsram och kromstål smidda rullar, hållbara och hållbara för en lång livslängd. Ytan är blå pulverlackerad, vilket har god slitstyrka och korrosionsbeständighet, vilket gör att utrustningen fungerar stabilt.

-Högkvalitativa detaljer och tillbehör: Det ergonomiska handtaget och utformningen av monteringshålen gör operationen mer arbetsbesparande. Dessutom förser produkten dig med kompletta tillbehör för din bekvämlighet. Silverdukar, silverstänger och onyxknivar hjälper dig att rengöra och polera bearbetad metall på några sekunder.

- Flera användningsscenarier: Designad för kallvalsning av metaller, detta manuella valsverk producerar tunnare plåt och tråd, vilket överför textur till din metall. Den är idealisk för juvelerare och hantverkare som skapar hantverk.

Varenr. 606479659

Visninger 1 211

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

3-i-1 76mm manuellt valsverk med kompletta tillbehör, justerbar presstjocklek

Pris

2 859 SEK

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Virksomhed

Topsælger

174 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?