Beskrivelse

Oversat af

Lastbågar i mycket gott skick med alla nycklar skruvar mm. och även originalkartong!, har används på en Ford Focus 5 dörrars årsmodell 2001 (Se bilmodell på bilden för Haynes Reparationshandbok) och den modellserien fanns under flera år och kanske kan passa även andra bilmodeller, kolla så att de passar för dig, har du någon vän som har denna bilmodell så tipsa gärna hen om denna auktion, se bilder.

Jag har fler auktioner utlagda på Tradera ungefär samtidigt. Alla auktioner startar på 1:-. Mina 14 auktioner, som slutar ungefär samtidigt, söndag 2/6 kl. 20.50 – 21.30, finner du genom att klicka på ”Reinhold 1”, med andra bilgrejer, från Ford 17M -71? och Ford Focus S-edition 5 dörrars, årsmodell 2001 och annat.

Tyvärr sätter Traderapaket gränser för storlek och längdmåttet, så avhämtning är troligen bäst om inte köparen har andra alternativ transportör.

Om du eller en vän vill avhämta vunnen auktion så är det ingen brådska från min sida, jag ska bo kvar och har fortsatt plats, hör bara av dig så vi håller löpande kontakt (hämta senast 1/9 -24?)

Varenr. 634 243 892

Visninger 241

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 2 juni 21:11

Ford Lastbågar

Slutpris

|

314 SEK

Auktionen er afsluttet

Blommajsan vandt auktionen

Reinhold 1

Västra Frölunda, Sverige

4.8

Verificeret

Topsælger

348 anmeldelser