Beskrivelse

Oversat af

Kamakura 7×50 Sea Master Compass OBS!!! bubblor i kompassen Ord.pris 3900:- vi säljer denna för 2500:-
Det går att byta kompass, men har inte pris för detta. Vi väljer att sälja denna billigt utan garanter. Det är en underbar kikare och det är den som sjöräddningssällskapet använder, så ett gott betyg.

Kamakura Sea Master 7×50 Compass är en mycket omtyckt kikare för marin användning. Den är synnerligen stryktålig och försedd med en speciell gummiklädsel som ger säkert grepp även med fuktiga händer. Kikarhuset är naturligtvis vattentätt och gasfyllt för att förhindra imma på linserna vid snabba temperaturförändringar.

7x förstoring och 50mm frontlins ger en extremt ljus och tydlig bild med stort synfält (124 meter vid 1000 meters avstånd) samtidigt som multilagers antireflexbehandling effektivt hindrar uppkomsten av ströljus och reflexer vid besvärliga ljusförhållanden.

Kamakura Sea Master 7×50 Compass är dessutom utrustad med en inbyggd pejlkompass för hjälp vid navigering. För att underlätta avläsning av kompassens skala i svagt ljus eller mörker har den också bakgrundsbelysning som kan aktiveras med en lättåtkomlig knapp.

www.kamakura.se

Varenr. 634044992

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 23 juni 15:05

Kamakura 7×50 Sea Master Compass OBS!!! bubblor i kompassen

Pris

2 500 SEK

MolfoOutlet

Skurup, Sverige

4.9

MolfoOutlet

Virksomhed

Topsælger

102 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?