Beskrivelse

Oversat af

FIFA-serien har varit synonymt med spännande fotbollsupplevelser och högkvalitativa spel sedan lång tid tillbaka. FIFA 17 introducerade "The Journey", en spännande spelläge där spelare kunde följa en ung spelares resa mot stjärnstatus både på och utanför planen. Med förbättrad grafik och spelkontroller tog det spelet till nya höjder.

FIFA 19 byggde vidare på framgångarna från tidigare versioner med förbättrad realism och spelarkontroller. Introduktionen av UEFA Champions League rättigheter till spelet tillförde en extra dimension av autenticitet och spänning för fansen. Spellägen som "Ultimate Team" och "Career Mode" fortsatte att vara populära och erbjöd djupare spelupplevelser.

FIFA 20 tog ytterligare steg mot realism och autenticitet, med förbättrade rörelser och en mer flytande spelupplevelse. VOLTA Football introducerades som ett nytt spelläge, vilket erbjöd en street-fotbollsupplevelse och mångfaldigade spelets möjligheter. Förbättringar av "Career Mode" och "Ultimate Team" fortsatte att ge spelare möjlighet att skapa sina drömlag och dominera online.

Skick: Spelen är i bra skick fastän dem är begagnade.

Testat och kontrollerat och efter den infon, lägger jag egen bedömning på annons.

Ha i åtanke att jag inte är någon expert! känn er fria att skriva om det är någonting mer ni vill att jag kollar innan ni lägger bud.

Skulle det mot förmodan vara något jag missat eller ni känner er missnöjd, så har jag inga problem att göra återköp upp till 2 veckor efter ni mottagit ert köp!

Det ni ser på bild är det som medföljer!

Varan skickas inom 5 dagar efter köp!

Lycka till.

Varenr. 630945993

Visninger 61

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tirs. 21 maj 23:19

En spelälskarens dröm samling av FIFA 17, FIFA 19 och FIFA 20.

Pris

100 SEK
Annoncen er afsluttet

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?