Beskrivelse

Oversat af

Säljer nu min fina Abiskoryggsäck på grund av bristande tid och intresse. Väskan rymmer 75 liter och är därför perfekt för såväl de längre turerna som kortare strapatser. Inköpt från Naturkompaniet hösten 2020. Helt nya axelremmar i original av Fjällräven.

Den har varit med på en en-veckas vandring och ett par kortare dagsturer, och är därför fortfarande i nästintill nyskick.

Väskan har ett rymligt huvudfack som går att få åtkomst till trots att topplocket är stängt. Vidare är den förberedd för vätskesystem, och har fack på såväl in- och utsida av topplock och ett större fack på framsidan av väskan.

Medföljande regnskydd från Fjällräven.

Väskan finns tillgänglig för upphämtning i Göteborg med omnejd, men frakt går givetvis att ordna (köparen står för frakten). Ska ner till Lund/Malmö i början av juni, så bor ni där kan väskan också hämtas upp i dessa trakter.

Hör av er om ni har några funderingar!

--- Officiell produktbeskrivning ---

Avskalad, lätt ryggsäck för vandrare, turåkare och resenärer som gillar att röra sig med lättare packning. Nu med ett nytt, stabilare bärsystem och ny, ännu starkare polyamidväv. Ryggprofilen är uppdaterad för bättre luftcirkulation och höftbältet har fått en ny utformning för ännu bättre avlastning. Rygglängden är precis som tidigare justerbar och axelremmar och höftbälte utformade för att passa mäns kroppsbyggnad. Höftbältet har dubbla justeringsremmar framtill för enkel hantering samt ett par fickor för snacks och liknande.

Den smala profilen och ett rejält, toppmatat huvudfack med stor frontöppning ger en praktisk säck som rymmer det man behöver för några dagars vandring eller på en längre resa. Huvudfacket har snölås upptill och den extra öppningen på fronten gör det lättare att packa och ha översikt över prylarna. Topplocket är höjbart och har två rymliga fickor. En frontficka med dragkedja rymmer överdragskläder, stighudar och annat du vill ha nära till hands. Dessutom finns det sidofickor i stretchväv, stora nog för att rymma en enliters flaska. Kompressionsremmar i sidorna stabiliserar säcken när den inte är fullpackad, de kan också placeras om för att fästa exempelvis ett liggunderlag på fronten. Formgjuten, styv botten ger stabilitet när du ställer ifrån dig säcken. Visselpipa på bröstrem och regnskydd med reflexprint. Förberedd för vätskesystem.
Lätt vandringsryggsäck med smal profil.
Bekvämt bärsystem anpassat för män.
Justerbar rygglängd.
Toppmatat huvudfack med stor frontöppning.
Avskalad utformning håller ner vikten.
Material:
100% polyamid 210D HD Ripstop
100% polyamid 500D

Höjd: 80 cm
Bredd: 34 cm
Djup: 36 cm
Justerbar rygglängd: Ja
Min. rygglängd: 51 cm
Max. rygglängd: 63 cm
Volym: 75 l
Vikt: 2550 g

Bärsystem: Justerbar
Regnskydd: Ja
Övriga skötselråd: mjuk borste och ljummet vatten

Varenr. 633714442

Visninger 235

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 26 maj 08:54

Vandringsryggsäck Fjällräven Abisko 75 - Sparsamt använd

Udbudspris

|0 Bud

1 700 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide