Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas varje år i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Musikhjälpen 2021 har temat "För en värld utan barnarbete".

På Tradera kan du alltid vara med och bidra till insamlingen, antingen genom att buda på auktionerna som säljs till förmån för Musikhjälpen, eller själv lägga upp saker till försäljning och låta pengarna gå till Musikhjälpen.

Till Musikhjälpens sida

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Uppmärksammade auktioner tidigare år

Genom åren har en enorm mängd spännande auktioner sålts till förmån för Musikhjälpen. Några exempel är:

Reklamfilm med Filip och Fredrik 

2016 auktionerade humorduon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ut sin hjälp att göra en reklamfilm åt ett företag. Detta innebar att duon stod för allt från idé, till produktion och även egen medverkan om så önskades. Auktionen är fram till nu den dyraste i Musikhjälpens historia och slutpriset landade på svindlande 3 400 100 kr.

Promenad och fika i naturen med Ardalan

2020 auktionerade Socialförsäkringsministern Ardalan Shekarabi ut en corona-anpassad naturupplevelse skogspromenad i den uppländska naturen. Auktionens slutpris blev 122 500 kr.

Till auktionen

Padelmatch med Margaux och Theo Dietz

 

2020 auktionerade influencern Margaux Dietz och hennes bror Theo Dietz möjligheten till padelmatch med (eller mot) sig själva. Slutpriset för upplevelsen blev 26 800 kr.

Till auktionen

Så säljer du på Tradera - 5 enkla steg

Kom igång med att sälja dina saker med dessa enkla steg.

Skapa en annons

Välj om du vill sälja till fastpris eller auktion. De flesta objekt på Tradera säljs via auktionsform. Ta bra ljusa bilder på din vara. Bra bilder på varan kan öka slutpriset. 

 

 

Få din vara såld

När din annons är upplagt så sköter Tradera jobbet. För att få extra uppmärksamhet, dela din annons i sociala medier för att få extra spridning på annonsen. Ju fler som ser annonsen desto större chans är det att den blir såld till ett högt pris. Följ budgivningen på ditt konto. 

 

Köparen betalar

Så fort en annons avslutats får du och köparen ett vinnarmejl med kontaktuppgifter till varandra. När köparen har betalat varan kan du skicka den. Erbjuder du Traderabetalning, Klarna eller Paypal markeras objektet som betalt automatiskt. Smart va?

Leveranssätt

Så fort en annons avslutats får du och köparen ett vinnarmejl med kontaktuppgifter till varandra. När köparen har betalat varan kan du skicka den. Klart!

Lämna omdöme

För att alla ska känna sig trygga att handla på Tradera, samt bidra till att säljare ska kunna bli bättre. Så vill vi gärna att du lämnar ett omdöme på säljaren när affären är klar. Det hjälper både säljare och köpare.