Tillsammans mot pandemin

Traderas kampanj till förmån för Radiohjälpens insamling mot pandemin

Skapa annons

Sälj till förmån för Radiohjälpens insamling mot pandemin

Med anledning av den rådande pandemin drar Tradera nu igång en kampanj till förmån för Radiohjälpen. Runt om i landet slår coronaviruset hårt mot personer i riskgrupper och i social utsatthet. Vi behöver akut bistå de människor som drabbas hårdast av viruset och isoleringen. Många äldre och sjuka har svårt att handla mat och mediciner, medan barn med underliggande sjukdomar isoleras när de inte kan gå till skolan. Människor i social och ekonomisk utsatthet blir än mer sårbara. Radiohjälpen mobiliserar nu för att kunna bidra till aktiviteter som bryter isoleringen och hjälper till med stödinsatser till de som drabbas värst; äldre, personer med underliggande sjukdomar och andra särskilt sårbara grupper i Sverige.

 

Till auktionerna som säljs till förmån för insamlingen

 

Hur kan du hjälpa till?

På Tradera kan du vara med och bidra genom att antingen buda på auktionerna eller själv lägga upp saker till försäljning och låta pengarna gå till Radiohjälpen.
Ange kampanjkoden TILLSAMMANS som privatperson och TILLSAMMANS-FORETAG som företag för att kostnadsfritt lägga upp en auktion där samtliga pengar från auktionen oavkortat går till Radiohjälpens insamling mot den rådande pandemin. Koden är giltig t.o.m 2020-04-30. DB Schenker bjuder på all frakt för de auktioner som säljer till förmån för Radiohjälpen, paketet får väga max 20 kg och vara inom normal omkretsbegränsning. Lycka till med försäljningen!
 
 

Vad är viktigt att tänka på?

Tänk på att alla bud är bindande!

Budtrissning (trissa upp priset utan att vilja köpa objektet) är förbjudet! Budtrissning leder till omedelbar avstängning från Tradera.

Vill du eller ditt företag buda på en auktion men saknar konto på Tradera? Skapa ett privatkonto enkelt här eller ett företagskonto här. Du kan givetvis använda ditt privata konto för att köpa något åt ditt företag.

Foreign user? Sign up for Tradera here. Tradera membership for foreign users requires a verified PayPal account.

100% av alla försäljningsintäkter från auktioner som säljs till förmån för Radiohjälpen går oavkortat till Radiohjälpen. Tradera tar inte ut någon försäljningsavgift för auktionerna.

Vid vunnen auktion betalar du direkt via länken i vinnarmailet eller direkt på Tradera. Detta för att pengarna ska gå direkt till insamlingen.

Expandera Minimera

Att sälja till förmån för Radiohjälpen

För att sälja för Radiohjälpen måste du lägga upp försäljningen på Tradera. Använd kampanjkoden TILLSAMMANS när du skapar din annons så går automatiskt försäljningsbeloppet till Radiohjälpens insamling. Vill du sälja från ett företagskonto använder du kampanjkoden TILLSAMMANS-FORETAG.

Betalsätt för auktionerna som skapas för Radiohjälpen är förinställt och köparen kommer att betala direkt till Radiohjälpen. Du som säljare får ett bekräftelsemail från Tradera när betalningen är genomförd och kan då skicka varan.

Du som säljare står för frakten. Bokar du däremot frakt med DB Schenker så bjuder dom på den för alla som använder kampanjkoderna TILLSAMMANS och TILLSAMMANS-FORETAG.

100% av alla försäljningsintäkter från auktioner som säljs till förmån för Radiohjälpen går oavkortat till Radiohjälpen. Tradera tar inte ut någon försäljningsavgift för auktionerna.

Expandera Minimera

Så säljer du på Tradera - 5 enkla steg

Kom igång att sälja dina saker med dessa enkla steg.

Skapa en annons

Välj om du vill sälja till fastpris eller auktion. De flesta objekt på Tradera säljs via auktionsform. Ta bra ljusa bilder på din vara. Bra bilder på varan kan öka slutpriset. 

 

 

Få din vara såld

När din annons är upplagt så sköter Tradera jobbet. För att få extra uppmärksamhet, dela din annons i sociala medier för att få extra spridning på annonsen. Ju fler som ser annonsen desto större chans är det att den blir såld till ett högt pris. Följ budgivningen på ditt konto. 

 

Köparen betalar

Så fort en annons avslutats får du och köparen ett vinnarmejl med kontaktuppgifter till varandra. När köparen har betalat varan kan du skicka den. Erbjuder du Traderabetalning, Klarna eller Paypal markeras objektet som betalt automatiskt. Smart va?

Leveranssätt

Så fort en annons avslutats får du och köparen ett vinnarmejl med kontaktuppgifter till varandra. När köparen har betalat varan kan du skicka den. Klart!

Lämna omdöme

För att alla ska känna sig trygga att handla på Tradera, samt bidra till att säljare ska kunna bli bättre. Så vill vi gärna att du lämnar ett omdöme på säljaren när affären är klar. Det hjälper både säljare och köpare.

Auktioner som säljs till förmån för insamlingen