Barnkläder på Tradera

 

Klädmärkena som driver omställningen till ett hållbart samhälle. På riktigt.

Barnkläder på Tradera

Mest populära barnklädesmärke blev Polarn O. Pyret, följt av Mini Rodini, Lindex, Newbie och Gneis.

Flest Polarn O. Pyret-plagg såldes, men Pippi Långstrump var enklast att sälja
Det såldes allra flest barnkläder från Polarn O. Pyret under året och på andra plats kom Lindex. Bäst genomförsäljningsgrad däremot hade Pippi Långstrump följt av Arket och Mini Rodini. De barnplagg som ledde till högst budpriser under året kom från Burberry, Gneis och Didriksons. 

 

Flest sökningar efter Mini Rodini
Allra flest varumärkessökningar hade Mini Rodini, följt av Polarn O. Pyret och Lindex. Under året har det gjorts 46 000 sökningar efter Mini Rodini-plagg på Tradera.

Vi på Polarn O. Pyret är mycket stolta och glada över den här placeringen. Den är ett kvitto på att vi verkligen har lyckats med det som är viktigast för oss: kvalitet som håller. Våra kläder är gjorda för att älskas, tvättas och slitas av flera barn. Målet är att varje plagg ska bäras av minst tre barn. Det är hållbarhet på riktigt, säger Johan Munck, vd Polarn O. Pyret.

Det är så kul att vi är ett av de mest populära klädmärkena på Tradera! Massor av arbete och kärlek läggs ner i varje plagg från fiber till färdig produkt, 100 % av våra kollektioner är gjorda av icke-konventionella material och vi väljer bara dom materialen som är bäst för människor och miljö. Ett Mini Rodini plagg ska kunna användas av många barn och det är fantastiskt att prints jag skapade för 10 år sedan är lika populära idag! Vi tar starkt avstånd till fast fashion och att handla färre plagg i hög kvalitet, vårda dom och sen sälja dem vidare när vi inte behöver dem längre måste vara en av de mest hållbara vägarna framåt. Jag tycker Tradera är briljant! säger Cassandra Rhodin, grundare och Creative Director på Mini Rodini.