Hur mycket pengar har du hemma?

De flesta av oss har tiotusentals kronor i form av gamla grejer som inte används längre. Onödigt! Ta chansen att uppfylla din dröm istället.

Appen Dreams hjälper dig att enkelt lägga undan pengarna du tjänar på Tradera och spara dem till allt du verkligen drömmer om. Räcker dina prylar ända till Hawaii?

Som Tradera-kund testar du Dreams gratis i 3 månader (ord. pris 29 kr/mån). Dreams har ingen bindningstid och du kan alltid avsluta när du vill.

Välkommen att börja drömma!

Våra kunder sparar 1500 kr mer, varje månad

Dreams gör det lätt att skapa och uppfylla sparmål och hjälper dig hitta enkla och roliga sätt att spara mer. I genomsnitt 1500 kr mer, varje månad.

Registrera dig nu och låt pengarna du tjänar på Tradera bli till ett sparande för allt du drömmer om.

Såhär funkar det:

 • Registrera dig och öppna ett Dreams sparkonto
 • Skapa din dröm (det är ditt sparmål!)
 • Aktivera Tradera sparhacket och spara automatiskt varje månad
 • Vi skickar en påminnelse när det är dags att sälja av något

Vanliga frågor

 • Kostar det något?
  Som kund hos Tradera får du testa Dreams helt gratis i tre månader, därefter kostar det 29kr i månaden.
 • Om jag inte gillar Dreams, vad händer då?
  Vi hoppas förstås att du ska bli lika nöjd som våra andra kunder. Om du inte är det efter 6 månader betalar vi tillbaka avgiften (3x29kr) till dig. Du kan också närsomhelst ta ut alla dina sparpengar och stänga kontot, utan krångel.

 • Öppnar jag ett nytt sparkonto med Dreams?
  Ja, för att kunna spara pengar med appen öppnar vi ett extra sparkonto till dig hos vår bankpartner Ålandsbanken. Det betyder inte att du byter bank, utan att du skaffat ett komplement. Det nya sparkontot är lika säkert som hos din vanliga bank och har förstås insättningsgaranti.