Smarta knep: så håller du reda på dina AirPods

Har du tappat bort din ena, eller båda dina AirPods eller AirPods Pro? Här berättar vi vad du ska göra för att hitta dem och hur du undviker att tappa bort ditt headset igen.

Hitta dina AirPods

Att lägga ifrån sig sina AirPods är väldigt lätt hänt. De är trots allt väldigt små föremål som du oftast har med dig när du är på språng och dessutom tas de ur och sätts i frekvent. Men att hitta dem igen behöver inte vara så svårt som man skulle kunna tro – det du behöver göra är att använda appen Hitta.

Om dina AirPods är online

Öppna appen Hitta i din iPhone eller iPad. Använder du en dator behöver du logga in på iCloud.com med ditt Apple-id och öppna appen därifrån. Klicka på ”Alla enheter” och välj dina AirPods. Därefter kan du välja mellan att se dem på en karta eller att de ska spela upp ett ljud för att lättare kunna hittas.

Om dina AirPods är offline

Om hörlurarnas batterier har laddat ur kan du varken se var de befinner sig för tillfället, eller spela upp ljud, men du kan se var de senast var anslutna. Öppna appen Hitta och välj dina AirPods, så märks positionen ut på en karta.

Tillbehör för AirPods

Strap

Det blir betydligt lättare att hålla reda på dina AirPods om de sitter fast i varandra. En strap är en rem som du fäster i vardera hörlur, så att lurarna inte faller till marken om de åker ur öronen. Dessa finns i olika modeller och stilar vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar din personliga smak och vardag.

Nyckelring till laddningsetuiet

Ett knep för att slippa tappa bort laddningsetuiet är att skaffa en nyckelring som du fäster det i. Många gånger kommer dessa nyckelringar med skyddande fodral som inte bara skyddar etuiet, utan även gör det mer personligt. Med hjälp av en karbinhake kan du sedan fästa det i ett valfritt föremål, såsom en väska eller nyckelknippa.

Köpa AirPods och andra mobiltillbehör

Om du mot förmodan inte skulle hitta din borttappade AirPod finns ett brett utbud av AirPods 1, AirPods 2, AirPods Pro hos oss på Tradera. Här kan du även hitta enskilda AirPod-hörlurar till vänster respektive höger öra till salu. Dessutom hittar du också utrustning som gör det enklare att hålla reda på lurarna i fortsättningen, och andra smarta mobiltillbehör förstås.

Trendar inom AirPods

Apple Airpods Pro 2nd generation, MagSafe, Fri Frakt! Lågt Utrop!
Apple AirPods Pro
Apple Airpods pro MagSafe
Äkta Apple Airpods Pro 2 med garanti hos Apple till 2023 11 27
Apple Airpods 3rd gen
Apple AirPods 2st komplett(samt extra snäcka)
Apple AirPods PRO 1nd gen ersättningsdocka/ersättningsetui/ersättningsfodral
Apple AirPods PRO 1nd gen, ersättningspod, höger/right
Apple AirPod Pro A2083 höger - om du behöver en extra eller tappat din