Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/0tIW1X2dv0c

The World's Game

EA SPORTS FIFA 23 tar med hela världens spel till planen, med FIFA World Cup-turneringar för både herrar och damer. Utöver det har damklubblag och nya sätt att spela i dina favoritlägen lagts till.

Framsteg inom HyperMotion2-teknik gör fotbollen på planen ännu mer actionladdad och realistisk på PS5. Med dubbelt så mycket motion capture-inspelningar finns det mer äkta fotbollsanimering än någonsin tidigare i varje match.

Spelmekanik
Upplev nästa generations HyperMotion-spelmekanik och spela mellan plattformar på samma generations konsoler.

Utöver uppdaterade frisparkar, straffar och hörnor innehåller FIFA 23 en ny skottmekanik som belönar risktagande.

Damklubbar

Spela som din favoritdamfotbollsklubb i FIFA 23. Här finns några av de största lagen och ligorna i världen: Barclay’s Women’s Super LEague, Division 1 Arkema, National Women’s Soccer League och UEFA Women’s Champions League.

FIFA Ultimate Team
Välj bland tusentals spelare genom historien och upplev nya FUT-funktioner som FUT Moments och det omgjorda kemisystemet som ger dig ett helt nytt sätt att bygga ditt drömlag.
Kolla in vad som är nytt i FIFA 23 Ultimate Team, med nya sätt att spela, anpassa och tävla.

Karriärläge
Förverkliga din fotbollsdröm och iklä dig rollen som spelare eller tränare i karriärläget. Visa upp din personlighet som spelare, träna några av fotbollssportens kändaste namn och prova på ett nytt sätt att spela säsongen med spelbara höjdpunkter för att få en autentisk karriärupplevelse.

Proffsklubbar och VOLTA-FOTBOLL
Visa upp dig på planen i Proffsklubbar, det mest sociala läget i FIFA. Mixtra med nya anpassningsmöjligheter, drop in-förbättringar, nya fördelar och mer därtill.

I VOLTA-FOTBOLL kan du verkligen göra din spelare din egen på flera nya sätt. Samlas med vännerna eller VOLTA-communityn och uttryck dig själv i nya och uppgraderade VOLTA Arcades.

Objektnr 608 276 742

Visningar 388

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

FIFA 23 - Nordisk - Helt nytt till Xbox Series X!

Pris

348 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen