Beskrivning

OBS! Endast EN portokostnad oavsett hur många fröer du köper! Skickar med hemlig bonuspåse vid köp av 5 fröpåsar! :) 10 fröpåsar ger 2 bonusar osv, men max 4 bonuspåsar per köp.
”Apache”, 8 st frön. Frön tagna i flera led efter hybridsorten ’Apache’ som är en F1-hybrid. Jag har konsekvent odlat den i över 6 år och tagit egna frön i alla år, alltid de finaste fröna från de finaste frukterna på de vackraste och stadigaste plantorna. Resultatet har blivit stabila och friska plantor som blir knappt 50cm höga och är utmärkta att odla i kruka. På bild 1 de största och finaste frukterna, det är från frukter i den här klassen jag säljer frön. :)

Apache är lättodlad och precis ”lagom stark”. Jag tycker den passar perfekt för barnfamiljen som ändå vill ha lite sting i maten. Jag brukar torka mina frukter och sätter i en hel frukt i grytan/woken/såsen och låter koka med. Ju längre den är i - desto mer sting! (Glöm inte plocka ur den innan servering, annars får någon en överraskning på skeden! ;)
Ger frukt tidigt, ca 5 cm långa. Ju längre de får mogna desto starkare blir de. Sorten övervintras relativt enkelt inomhus med rätt ljus och temperatur. Frön från 2023.

———————————————————————

Öppet pollinerade frön från min trädgård. De flesta sorter odlas i växthus. Jag är van odlare och har tagit egna frön från många växter sedan 2012. Jag torkar på papper och förvarar sen fröna i papperspåse fram till dess jag skickar dem. Grobarheten brukar vara mycket god!

Betalas senast 3 dagar efter vunnen auktion (helst med Swish!), om du vinner flera auktioner så samfraktar jag naturligtvis! :) Endast EN portokostnad oavsett hur många fröer du köper!

Antingen betalar du porto på samtliga auktioner så swishar jag tillbaka mellanskillnaden när du meddelat att du handlat klart, eller så meddelar du mig innan betalning så ändrar jag fraktkostnaden innan du betalar. Upp till dig!

Skickas endast, avhämtas ej. Skickas endast inom Sverige.

Samfraktar även om du köper något annat av mig: köper du en växt så kommer växten + fröer att postas inne hos ombud närmaste måndag eller tisdag efter att betalning inkommit för att minimera risken att växten ligger över helgen hos posten.

Tar inte ansvar för postens slarv, dubbelkolla gärna att dina kontaktuppgifter är uppdaterade hos Tradera!

Objektsnr 521631418

Visningar 878

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Chili Apache 8st frön från -23

Pris

20 kr

Zareno

Österbybruk, Sverige

5.0

Zareno

Verifierad

Toppsäljare

2 145 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?