Beskrivning

OanväntFrö
5 frön av Tangella.
En medelstor tomat med runda orangegula sötsyrliga frukter på ca 60g. Brixvädet (sötman) är 5. Tangella har hög halt av tetra cis-lykopen 6,13 och anses därmed vara nyttig utan att hettas upp. Lättodlad, högproducerande sort och relativt sjukdomsresistent. Plantan kan bli upp till 3 m hög och behöver bindas upp. 75 dagars utvecklingstid.

Frön från öppet pollinerade plantor i vår trädgård.

Sugen på FLER FRÖER??? Läs nedan!

Vi är en familj som gillar att odla och vi samfraktar gärna. Kolla in de andras fröer på kontona Ebbabebban, Tomatmorfar, hasse4 och Hannapannis. Vi har spännande gurkor, chili, blommor och tomater i massor. ENDAST 15 KR I FRAKT OAVSETT HUR MÅNGA FRÖAUKTIONER DU VINNER!
Vid köp av fem frö- auktioner eller fler fri frakt!

Betalning inom tre dagar via Traderas betaltjänst efter att du budat färdigt. Vill du ha samfrakt betala inga annonser separat utan vänta tills du har budat färdigt så att vi inte skickar dina fröer separat. Välj samfrakt så ändrar vi kostnaden. Har du vunnit fröer på flera av våra konton, skriv ett meddelande. Är du osäker, skicka iväg en fråga.

Vi postar noggrant två gånger i veckan, men ibland är Postnord bedrövligt långsam. Vi står inte för att posten slarvar bort brev. Vill du vara säker på att ditt brev kommer fram hör av dig till oss om spårbar frakt.
God odlingslycka!

Säljaren erbjuder

Samfrakt 7 dagar
Köp fler objekt inom 7 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Frön Esti tomatfrö tomat

15 kr27 nov 22:300 bud

Frön Cherny Mavr tomat

17 kr27 nov 22:310 bud

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

Sejk tomat frön

14 krKöp nu

Vilma. tomat frön

14 krKöp nu

Andra har även tittat på