Beskrivning

Suverän kruka i lite styvare, svart, plast.
Diameter: övre kant = 14 cm, botten = 9,5 cm.
Höjd: 11 cm
Rymd: 1.19 liter.

Finns även som 25-pack och 100-pack.

Artikelnummer: 65947914

Köpinformation

Vi använder oss av Traderas automatiska vinnarmeddelande - där bekräftas din beställning samt lämnas uppgifter på vart du lämnar din betalning. Vi vill dock ha din betalning inom 5 dagar. Så snart vi kan se att din betalning är oss tillhanda skickar vi vara till dig.

Frakt & Leverans.

Vi skickar dina varor inom 1-3 arbetsdagar med undantag av "beställningsvaror" (varor som EJ lagerförs). I förekommande fall anges det vid varan.

Vid leverans nyttjar vi, i fösta hand, Schenker/Postnord med leverans till närmaste utlämningsställe och försändelsen är sökbar. Efterfrågas hemleverans så offererar vi det.

Fröer och artiklar som ryms i brev skickas normalt med Postnord som brev, detta är dock ej spårbart och innefattas inte av någon leveransgaranti.

Vi nyttjar Traderafunktionen "Samfrakt"" och utifrån detta erbjuder vi prisförslag utifrån den billigaste leverantören. Önskas pris med specifik speditör (Schenker, Postnord via ombud, Postnord via brev, DHL samt Bussgods) meddela oss detta. Vid "fri frakt" är det inte möjligt att välja speditör - VI skickar med billigaste alternativet och det är i dagsläget med Schenker.

Angivet fraktpris gäller inom Sverige. Vid frakt utanför Sverige - lämnas pris vid aktuellt tillfälle.

Fri frakt över 599:- - Vi bjuder på frakten på order över 599.-.

Avhämtning

Avhämtning är just nu inte valbart via Traderas sida. Önskar man att avhämta varan görs detta enligt överenskommelse via e-post eller telefon. Har man flera varor i sin korg, begär man "samfrakt" för att, för ett snabbt hanterande.

Retur - Byte - Ångerrätt

Ingen affär är avslutad förrän du fått och godkänt dina varor.
Är du inte nöjd har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan.(Gäller ej anpassade varor eller levande växter) Vid sådan retur ska varan vara i obegagnat skick. Vid avvikelser debiteras för eventuell värdeminskning.

VID EVENTUELL RETUR STÅR DU SOM KÖPARE FÖR KOSTNADEN FÖR RETUREN!!

Meddela oss via mail/e-post att du ångrar ditt köp så får du en korrekt returadress av oss

Objektnr 517 535 302

Visningar 1 320

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Perenn-/plantkruka, 14 cm, rund, 10-pack

Pris

54 kr
Annonsen är avslutad

Marieberg19

Borensberg, Sverige

5.0

Marieberg19

Företag

Toppsäljare

1 878 omdömen