Beskrivning

Oanvänt

Underbevattningsbricka i stabil hårdplast för många ärs användning. Kan användas med eller utan bevattningsmatta. Säljs i två-pack

Mått: 51,5x35,5 cm

(innermått: 49x31,4 cm)

33562731

Köpinformation

Vi använder oss av Traderas automatiska vinnarmeddelande - där bekräftas din beställning samt lämnas uppgifter på vart du lämnar din betalning. Vi vill dock ha din betalning inom 5 dagar. Så snart vi kan se att din betalning är oss tillhanda skickar vi vara till dig.

Frakt & Leverans.

Vi skickar dina varor inom 1-3 arbetsdagar med undantag av "beställningsvaror" (varor som EJ lagerförs). I förekommande fall anges det vid varan.

Vid leverans nyttjar vi, i fösta hand, Schenker/Postnord med leverans till närmaste utlämningsställe och försändelsen är sökbar. Efterfrågas hemleverans så offererar vi det.

Fröer och artiklar som ryms i brev skickas normalt med Postnord som brev, detta är dock ej spårbart och innefattas inte av någon leveransgaranti.

Vi nyttjar Traderafunktionen "Samfrakt"" och utifrån detta erbjuder vi prisförslag utifrån den billigaste leverantören. Önskas pris med specifik leverantör (Schenker, Postnord via ombud, Postnord via brev, DHL samt Bussgods) meddela oss detta.

Angivet fraktpris gäller inom Sverige. Vid frakt utanför Sverige - lämnas pris vid aktuellt tillfälle.

Fri frakt över 499 kr - Vi bjuder på frakten på order över 499.-.

Retur - Byte - Ångerrätt

Ingen affär är avslutad förrän du fått och godkänt dina varor.
Är du inte nöjd har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan.(Gäller ej anpassade varor eller levande växter) Vid sådan retur ska varan vara i obegagnat skick. Vid avvikelser debiteras för eventuell värdeminskning.

VID EVENTUELL RETUR STÅR DU SOM KÖPARE FÖR KOSTNADEN FÖR RETUREN!!

Meddela oss via mail/e-post att du ångrar ditt köp så får du en korrekt returadress av oss

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Fri frakt över 599 kr.Se alla säljarens annonser →

Spånadslin

10 krKöp nu