Beskrivning

Se rubrik och bilder för info om denna produkt.
Finns två färger: Svart och grön. Blandare färger levereras.

Lätt att använda: Där rotning behövs, skala bort barken till en bredd av ca 2-2,5 cm. Lägg fuktig mossa eller trädgårdsjord i växtens rottillväxtområde. Linda växtrotens tillväxtområde fyllt med fuktig mossa eller trädgårdsjord runt den avskalade barken. Normalt kan du se förökningsresultat inom 6-8 veckor efter installationen. Ingen skada: pods är ofarliga för moderplantan och kommer inte att orsaka någon skada, eftersom endast en liten gren av moderplantan används för att rota, den växer tillsammans med moderplantan, så att den går sönder efter rotning kommer inte att ha någon effekt på moderväxten. Jämfört med andra växtförökningstekniker är framgångsfrekvensen högre. Breda tillämpningar: Plantrotodlingslådorna använder luftskiktningsmetoden som är att odla rötterna direkt på grenarna, för att reproducera en mer mogen växt snabbare än normala förökningsmetoder. används för inomhus- och utomhusträd, som rosor, fruktträd och svårrotade träd som magnolior och kamelia.

Önskar du mer info om något så är det bara sända ett meddelande.

Samfraktar inom 3dagar
Betalning för vunnen auktion sker inom 48h från vunnen auktion/vunna auktioner. Önskas längre betaltid hör av dig vid vinst.

Allt packas med omsorg för att klara av fraktbolagebs hantering.
Observera att "annat fraktsätt" innebär att vinsten sänds med frimärken och detta är inte spårbart. Önskas spårbar frakt måste Detta väljas vid vinst. Kan ej ta ansvar för postens slav. Jag hjälper självklart till så gott jag kan vid eventuella problem.

Objektnr 638 090 957

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 jul 01:48

2st Plant Rooting Box Förökningsboll, Rotboll, Ympningskula i plast,

Såld för

47 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

CrazyGuy-81

Smedjebacken, Sverige

4.8

CrazyGuy-81

Verifierad

Toppsäljare

731 omdömen