Beskrivning

SIGMA AF 50mm f:1,4 DG HSM Art för Nikon F

superskick på dett ex

allting fungerar som det ska

rena linser & rapp bländare

inkl NYTT UV filter

inkl motljusskydd

inkl förvaringsväska & 2 lock

bättre normal går inte att få, perfekt för porträtt


Lite text från Generalagenten

Utformat för att vara det optimala 50 mm F1.4-objektivet
En 50 mm F1.4 med stor bländaröppning erbjuder en bildvinkel liknande den mänskliga synen, en vacker bokeh effekt, och uttrycksfull mångsidighet. Det är grundläggande specifikationer som låter fotografer få många olika infallsvinklar i sitt hantverk. Av just denna anledning, kräver det en hög nivå av grundläggande prestanda.
SIGMA har utformat objektiv speciellt för digitala systemkameror, sedan de först dök upp på marknaden. Under 2008 introducerade vi SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM. Även jämfört med objektiven i dag hade det ett ganska stort format, och det här objektivet erbjuder kompromisslös prestanda och förkroppsligade vårt ideal av ett standardobjektiv.Fram till denna tidpunkt hade endast kameratillverkare tagit fram ett objektiv med denna specifikation för digitala systemkameror.
Nu introducerar vi SIGMA F1.4 DG HSM Art som uppfyller vårt designkoncept och kvalitetskrav på högsta nivå. Samtidigt som det producerar en vacker bokeh effekt, och har exceptionell perifer ljusstyrka och minimal distorsion.
Det är kompromisslöst i varje detalj, och erbjuder ultimat bildkvalitet. Dess höga upplösning gör det perfekt för de senaste DSLR-kamerorna med extra hög MP-sensor. Upplösningen är extremt skarpt hos motivet i fokus, medan både främre och bakre bokeh är silkeslen.

Objektnr 441 536 539

Visningar 3 728

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

SIGMA AF / Nikon 50mm f:1,4 DG HSM Art för Nikon F

Pris

5 800 kr

Lasse-navet

Hässelby, Sverige

5.0

Lasse-navet

Företag

Toppsäljare

2 564 omdömen

Läs omdömen