Annonsen är avslutad

NY julmössa Newbie, strl 48/50 (9-24 mån)

Avslutad
1 dec 21:05
Pris
Såld för: 150 kr
Frakt
26 kr PostNord frimärke
Säljare
Victoria25 (4 392) Mer från säljaren

Har du en liknande? Sälj den här

Se hela annonsen

Har du en liknande?
Sälj den här

Beskrivning

Ny med prislappen kvar. Superfin.

***********************************
Oseriösa budare UNDANBEDES tack! LÄGG INTE bud om du inte tänkt genomföra affären! Frågor ställes innan auktionens slut (i god tid, inte 10 min innan auktionsslut) - jag försöker besvara i mån av tid. Jag är ingen butik så har INGEN ångerrätt. Se beskrivning och bilder - jag försöker beskriva så tydligt jag kan.

Auktionen kommer från ett djur- och rökfritt hem.

Jag tar EJ ansvar för PostNords eventuella slarv. Jag kan tyvärr INTE återbetala eller göra annat än att lita på att PostNord sköter sitt jobb. Vill du hellre ha annat spårbart fraktsätt än vad som står i annonsen så hör av dig innan betalning sker så att vi kan komma överens. LÄGG inte bud om du inte är villig att chansa att det finns ngt som heter postslarv. Alla brev läggs på en postlåda hos ett ombud. Inga kvitton finns om du inte valt ett spårbart fraktsätt.

Vinnarmail kommer ifrån Tradera så håll koll på din skräplåda så det inte hamnar där. Betalning sker inom 5 dagar efter auktionens slut. Paketet skickas så fort som möjligt men ibland kan det ta 1-2 extra dagar då jag är på resande fot.

Jag samfraktar - hör av er på mailen om ni väntar in fler auktioner. I frakten ingår en peng för bättre emballage.??Utebliven betalning medför negativt omdöme.

Se gärna mina andra auktioner. Mycket säljes på grund av platsbrist efter en flytt, att tiden inte räcker till att använda allt eller att kroppen av ngn anledning blivit större. Vänligen respektera ovanstående text. Ha en bra dag! :)

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på