Hjul & reservdelar till barnvagnar

11 annonser

När ett hjul saknas eller har gått sönder på barnvagnen är det bra att snabbt kunna få tag i ett reservhjul. Spana då in annonserna här på Tradera och ta möjligheten att hitta passande barnvagnshjul i begagnat skick eller nyskick. Dessutom till ett pris som ofta är betydligt bättre än i butik!

28 mar 16:35
50 krEller Köp nu 100 kr
23 apr 09:49
50 krKöp nu
31 mar 08:22
399 kr0 bud
30 mar 21:31
149 kr0 bud
30 mar 21:20
90 krEller Köp nu 110 kr
30 mar 15:33
80 krEller Köp nu 120 kr
2 apr 21:12
79 kr1 bud
30 mar 18:17
100 krEller Köp nu 150 kr
6 apr 22:29
64 krKöp nu

Ge dina barnvagnar ett nytt liv med hjul och reservdelar

Att hålla barnvagnen i toppform är en viktig del av föräldraskapet. Oavsett om ett hjul har gått sönder eller om du bara vill uppgradera din vagn, så kan du hitta allt du behöver hos Tradera.

En mjuk och stabil barnvagnsfärd börjar med kvalitativa hjul. På Tradera hittar du ett brett utbud av hjul som passar en rad olika barnvagnar. Oavsett om du behöver nya hjul till din Bugaboo, Emmaljunga, eller kanske Brio, finns det något för dig. Du kan förvänta dig att hitta följande här:

  • Hjul i olika storlekar och modeller
  • Punkteringsfria hjul för enklare underhåll
  • Reservhjul för alla populära barnvagnsmärken
  • Hjulaxlar och andra nödvändiga komponenter

Håll din barnvagn i toppskick med reservdelar

Barnvagnar kan ibland behöva en del underhåll och TLC för att säkerställa att de alltid är säkra och bekväma för ditt barn. På Tradera hittar du allt från bromsar och handtag till skärmar och regnskydd. Med rätt reservdelar kan du förlänga livslängden på din barnvagn och säkerställa att den alltid är redo för ditt nästa äventyr.

Komplettera din barnvagn med tillbehör

Förutom hjul och reservdelar, finns det också ett stort sortiment av tillbehör som kan förbättra din barnvagn på Tradera. Du kan hitta allt från regnskydd och myggnät till åkpåsar och skötväskor. Oavsett vilket tillbehör du behöver, kan du vara säker på att hitta det på Tradera.

Låt Tradera vara din barnvagnspartner

Med ett omfattande utbud av hjul, reservdelar och tillbehör för barnvagnar, är Tradera din ultimata partner när det kommer till barnvagnsunderhåll. Oavsett vilket märke eller modell du har, eller vilken del du behöver, finns det något för dig hos Tradera. Ge ditt barn den smidigaste och säkraste färden möjlig, samtidigt som du förlänger din barnvagns livslängd med hjul och reservdelar som du hittar på Tradera. Det har aldrig varit enklare att hålla din barnvagn i toppform!