Badceapes & handdukar för barn

45 annonser

Efter badet är det skönt att svepa in sig i en mjuk och skön badponcho eller badcape. Det tycker såklart även barnen! Titta närmare på annonserna här på Tradera för att ta möjligheten att hitta en passande badponcho second hand och överraska de minsta i familjen. Lägg ett bud på auktion eller köp till fast pris idag!

27 apr 21:36
124 kr0 bud
5 maj 20:51
50 krEller Köp nu 60 kr
6 maj 23:16
10 krEller Köp nu 50 kr
29 apr 17:25
45 kr0 bud
28 apr 19:33
80 krEller Köp nu 99 kr
28 apr 20:14
25 kr5 bud
228 krKöp nu
306 krKöp nu
3 maj 11:48
89 kr0 bud
1 maj 22:14
99 kr0 bud
27 apr 08:44
99 krEller Köp nu 129 kr
11 maj 14:19
129 krKöp nu
4 maj 17:58
120 krKöp nu
3 maj 12:21
80 krKöp nu
309 krKöp nu
429 krKöp nu
307 krKöp nu

Charmen med badcapes och barnhanddukar

Efter ett avslappnande bad är det inget ditt barn uppskattar mer än att svepas in i en mjuk och värmande badcape eller en fluffig handduk. Dessa små stunder av värme och omhändertagande förstärker banden mellan förälder och barn, skapar rofyllda stunder och minnen för livet. På Tradera kan du dyka in i ett hav av badcapes och handdukar som kombinerar funktionalitet med estetik, och gör varje badstund till en speciell händelse.

Badcapes för barn är inte bara ett nödvändigt plagg för att hålla dem torra och varma. De är även en utsökt detalj som lägger till en extra touch av kärlek och omtanke till badrutinen. Många av dessa badcapes kommer med bedårande huvar, söta små öron och fantasifulla mönster. Å andra sidan, när vi talar om handdukar designade specifikt för barn, så handlar det om en perfekt kombination av mjukhet för känslig hud och hållbarhet för daglig användning. Dessa handdukar är inte bara skonsamma mot ditt barns hud, utan också fyllda med glada färger och mönster som kan förgylla vilket bad som helst.

Upptäck mer inom barn- och babytextilier på Tradera

Tradera är inte bara hemmet för bedårande badcapes och handdukar. När du dyker djupare in i utbudet av barn- och babytextilier, kommer du stöta på en rad andra värdefulla skatter:

  • Mjuka kuddar och täcken, särskilt framställda för att ge ditt barn den bästa sömnen.
  • Babywraps och filtar som erbjuder värme och skydd under kyliga dagar eller nätter.
  • Snuttefiltar, ofta kända för att bli ett barns trogna följeslagare genom de första åren av upptäckande och äventyr.

Ditt val att handla på Tradera är mer än bara ett smart ekonomiskt beslut. Det är också en insats för miljön och en chans att upptäcka unika skatter. Tänk dig glädjen att hitta den där handduken från ett populärt märke som inte längre finns i butik, eller glädjen att spara pengar samtidigt som du bidrar till mindre konsumtion och avfall. Varje inköp på Tradera innebär att en vara får ett nytt hem istället för att hamna på soptippen.

När ditt barn växer eller när du känner att det är dags att förnya, tänk på att Tradera erbjuder dig plattformen att sälja. Inte bara hjälper det andra föräldrar att göra fynd, men det bidrar också till en mer hållbar livsstil där saker återanvänds istället för att bara slängas. Så varför inte ge dina välskötta badcapes och handdukar en ny chans till äventyr?