Beskrivning

De här Schleich-figurerna är så fina så det är helt galet. Detaljerna är helt fantastiska på varje figurin.

Hund Bull Terrier Figurin
SCHLEICH BULL TERRIER
Schleich Värld: Farm World
Produktkod: 13966
Minimiålder: 3 år+
Först tillgänglig: 16 mars 2022
Produktstorlek: Ca 1,6 x 7,5 x 4,7 cm
Vikt: 16 gram

Vem skäller så upphetsat? Ah så klart, det är vår Bull Terrier från Schleich® Farm World. En älskvärd hund som inte bara har en söt sniffernos utan också en förkärlek för rosa kuddfodral. Den brittiska hundrasen har en kort, generellt borstig päls och är på humör för... allt! Så länge det finns mycket lek, action och skoj. Han älskar att springa runt hinderbanan som de nya terrass-stolarna gör. Hans äggformade huvud och muskulösa bringa är karakteristiska egenskaper. Starka bakben gör att han kan trycka saker väldigt bra och lätt. En gång lyckades han till och med få loss en bil som satt fast i täckträsket.

**********Det finns mycket att älska med Schleich Toys********

Schleich uttalas Sch-lajk.

Schleich är välkända för sina djur, de är gjorda i mycket hög kvalitet och med massor av realistiska detaljer. De har fantastiska samlingar av leksaker som inkluderar figurer av djur som du inte kan hitta någon annanstans i världen.

Varje leksak är av mycket hög kvalitet och handmålade.

Schleich djurleksaker är designade för att främja kreativitet och fantasifull lek och för många människor är dessa kära samlarobjekt.

Oavsett om de tillverkas i Tyskland, Rumänien, Moldavien, Portugal, Tunisien eller Kina är alla schleich®-artiklar tillverkade av samma material och med samma standarder i hela världen. Schleich använder mest polyvinylklorid (PVC), termoplastiska elastomerer (TPE), akrylonitril-butadien-styren (ABS) och andra typiska leksaksplaster.

De uppfyller leksaksdirektivet 2009/48/EG och DIN EN 71. Vad exakt innebär det? Materialet och produktionsprocessen är exakt desamma på alla våra tillverkningsorter. Och därmed också kvaliteten. För att säkerställa att det förblir så genomgår alla produktionsanläggningar regelbundet stränga kontroller.

Dessutom kräver schleich®-koncernen från alla sina partnerföretag bl.a. att de är certifierade enligt ICTI CARE-processen – ett initiativ från leksaksindustrins branschorganisation (International Council of Toy Industries). ICTI-Care-processen garanterar att vissa uppförandekoder följs över hela världen. Hit hör lagstadgade arbetstider, minimilöner och förbud mot barn- och tvångsarbete.

*********************LEVERANSVILLKOR***********************************
Snabba leveranser direkt från Sverige.
Vi tillämpar Samfrakt, så kika in på våra övriga annonser.
Fri frakt vid köp från 500 kr.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på