Finger- & handdockor

24 annonser

Med handdockor och kasperdockor kan man bjuda in till en alldeles egen dockteater och skapa fantasifulla berättelser. Eller varför inte bara använda den som en rolig docka i leken? Spana in annonserna med handdockor i begagnat skick och nyskick och köp till bra pris på Tradera!

16 maj 18:35
199 krKöp nu
21 apr 15:00
60 kr0 bud
13 maj 20:17
59 krKöp nu
13 maj 17:18
15 krKöp nu
27 apr 11:12
59 krEller Köp nu 79 kr
26 apr 22:36
20 krEller Köp nu 30 kr
25 apr 09:08
100 krEller Köp nu 129 kr
22 apr 20:17
45 kr1 bud
22 apr 13:23
150 krEller Köp nu 250 kr
21 apr 17:12
199 krEller Köp nu 299 kr
3 maj 09:30
30 krKöp nu
22 apr 19:33
50 krKöp nu

Finger- och handdockornas förtrollande värld

I en tid där skärmar och teknologi dominerar, finns det fortfarande en enkel leksak som kan tända gnistan i ett barns ögon - fingerdockan och handdockan. Dessa till synes enkla föremål kan förvandla en stillsam eftermiddag till en värld fylld av äventyr, skratt och inlärning. Genom dessa dockor, vävs berättelser av hjältedåd, mystiska varelser och fantasifulla sagor som bara väntar på att bli berättade.

Från dockteatrar till spännande äventyr

På Tradera kan du dyka djupt in i en värld av fingerdockor och handdockor, där varje docka berättar en egen unik historia. Oavsett om det är djurfigurer som tar dig på en vild safari, sagokaraktärer som inviterar till en resa i en förtrollad skog, eller roliga figurer som bara vill dela ett skratt, finns det en docka för varje berättare. Dessutom:

  • Låter de dig skapa egna teaterföreställningar hemma
  • Stimulerar de barnets fantasi och kreativitet
  • Bidrar de till utvecklingen av kommunikationsfärdigheter

Med finger- och handdockor kan både unga och gamla ta en paus från den digitala världen och dyka in i en värld av obegränsad fantasi. Tradera gör denna resa både roligare och mer överkomlig. Så varför vänta? Låt berättelserna börja!

Mer än bara hand- och fingerdockor

För den som önskar bredda sitt dockuniversum erbjuder Tradera ett rikligt utbud av dockor. Babydockor som känns verklighetstrogna, trasdockor som påminner om svunna tider, eller modedockor som är redo att sätta trenden – här finns alltid något för den dockintresserade.

Att handla på Tradera innebär inte bara tillgång till ett fantastiskt sortiment av produkter, utan också en rad andra fördelar. Du kan spara pengar genom att hitta begagnade skatter till ett lägre pris än i butik. Du bidrar också till en mer hållbar konsumtion genom att ge leksaker ett andra liv. Som grädde på moset, kan unika fynd och sällsynta objekt upptäckas, vilket gör shoppingen till ett äkta äventyr. Om dina barn har vuxit ifrån sina gamla dockor eller om du helt enkelt vill förnya leksakssamlingen, varför inte överväga att sälja på Tradera? På så sätt kan andra familjer uppleva samma glädje som du och ditt barn har haft, samtidigt som du tjänar några extra kronor.