Beskrivning

Varumärke: Rubens Barn
Produkt: Docka
Mått: Ca 34 x 20
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick

114086166

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, vi har endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vi ordnar gärna samfrakt vid möjlighet. Vänligen skicka en förfrågan för nytt samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden till ett förmånligt pris. Vi samfrakter inte mellan olika veckor. Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Avhämtning
Vi erbjuder avhämtning i vår butik på Stora Kvarngatan 51A, 211 27 Malmö. Din vara finns redo för avhämtning tidigast två dagar efter utförd betalning. Du kan endast hämta vardagar mellan kl. 10:00-18:00 Lördagar 12-16. Betalning måste vara genomförd innan hämtning, medtag legitimation och du får en bekräftelse när din vara är redo för avhämtning. Om varan inte har hämtats ut inom 7 arbetsdagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. Det går inte att betala vunnen auktion i butikens kassa och du kan endast hämta dina varor under angivna tider. Butiken och webbshopen är två separata verksamheter och butikspersonalen kan därför inte hjälpa dig med frågor kring ditt köp.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Reklamation:
Meddela oss vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.

Stadsmissionens second hand
Bakom Skåne Stadsmission second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Skåne Stadsmission.

Objektnr 636 409 631

Visningar 244

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 30 jun 20:41

Rubens Barn, Docka med blå kläder och cape, Handgjord

Slutpris

|

70 kr

Auktionen är avslutad

Nyhann vann auktionen

SkåneStadsmission

Malmö, Sverige

4.9

SkåneStadsmission

Företag

Toppsäljare

6 093 omdömen