Beskrivning

Enligt bilder, fint och fräscht skick! Inga skador. 100% bomull.

Mejla om måtten om de inte finns med i auktionen så mäter jag efter hand. Byxor mäter jag grenhöjd baktill och framtill, innerbenlängd, midja och benvidd nertill. Överdelar mäter jag bröstvidd, längd och ärmlängd.

Samfraktar, mejla vid frågor....

• Buden är bindande. Genom lagt bud accepteras avtalet. Betalning görs via ditt traderakonto där du även väljer betalsätt. Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan.
• Frakt/porto betalas av köparen.
• Jag tar inte personligt ansvar för posten/schenkers hantering. Schenker för spårbart. Varor packas så fraktmässigt billigt som möjligt utan att göra avkall på logistikbehandlingen. Rökfritt hem, inga husdjur i hemmet.
• Auktionen avser det som beskrivs i objektbeskrivningen. Är något slitet/har någon brist så framkommer det i beskrivningen. Jag är seriös i mitt säljande och jag förväntar mig detsamma av budgivaren. Samfraktar vid flera vinnande bud.
• Schenkers leveranstider: Paket levereras vanligen mellan 2-4 arbetsdagar efter att det lämnats in hos ombudet. Lite beroende på inlämningstid och var i landet mottagaren bor kan det ibland ta 1-2 dagar extra.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

TENNSOLDATER indianer soldat

30 kr7 dec 12:250 bud

TOYQUEST DOCKA

50 kr7 dec 12:250 bud

LUNDBY GOLVUR klocka allmoge

20 kr7 dec 12:250 bud

LUNDBY LAMPA bordslampa

60 kr7 dec 12:251 bud