Beskrivning

Enligt bilder,
Mejla om måtten om de inte finns med i auktionen så mäter jag efter hand. Byxor mäter jag grenhöjd baktill och framtill, innerbenlängd, midja och benvidd nertill. Överdelar mäter jag bröstvidd, längd och ärmlängd.

Fint och fräscht skick som ny! Inga skador eller defekter. 55% bomull 45% polyester. Materialet är tunt, mjukt o lättburet. Extraknappar kvar.

Samfraktar, mejla vid frågor...

• Buden är bindande. Genom lagt bud accepteras avtalet. Betalning görs via ditt traderakonto där du även väljer betalsätt. Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan.
• Frakt/porto betalas av köparen.
• Jag tar inte personligt ansvar för posten/schenkers hantering. Schenker för spårbart. Varor packas så fraktmässigt billigt som möjligt utan att göra avkall på logistikbehandlingen. Rökfritt hem, inga husdjur i hemmet.
• Auktionen avser det som beskrivs i objektbeskrivningen. Är något slitet/har någon brist så framkommer det i beskrivningen. Jag är seriös i mitt säljande och jag förväntar mig detsamma av budgivaren. Samfraktar vid flera vinnande bud.
• Schenkers leveranstider: Paket levereras vanligen mellan 2-4 arbetsdagar efter att det lämnats in hos ombudet. Lite beroende på inlämningstid och var i landet mottagaren bor kan det ibland ta 1-2 dagar extra.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på