Beskrivning

M|

Varumärke: H&M x Keith Haring
Produkt: Oversized jacka i bomullstwill täckt med Haring-konststryck. Krage, dolda knappar framtill och en broderad textdesign på bröstet. Fickor fram, Innerfickor, Ofodrad. Limited edition 2022.
Färg: Beige, Vit
Storlek: M
Material: 100% Bomull
Mått: ca Längd: 75cm Insida ärm: 55cm Armhåla till armhåla: 60 cm
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vinner du mer än en auktion samma datum justeras fraktpriset måndag-tisdag efter vunnen auktion. Samfrakt ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen är genomförd. Vi har endast möjlighet att samfrakta objekt vunna samma datum. Vi samfrakter inte mellan olika veckor.

Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektnr 635 695 348

Visningar 327

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Sön 23 jun 19:15

H&M x Keith Haring Oversized Jacka Limited Edition 2022 Stl. M

Slutpris

|

525 kr

Auktionen är avslutad

Ante85 vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

4.9

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

28 661 omdömen