Beskrivning

Denna Fjällräven jacka( Expedition Lätt Hoodie) i storlek Large köptes på Abisko STF Fjällstation och kvitto på köpet finns. Färgen är den snygga Forrest Green. Jag har endast använt den vid en rast på ca 60 minuter. Jag kan inte hitta några tecken på att den är använd. Min bedömning är att den känns och ser ut som ny.

Jackan är perfekt för kyligare väder och det känns tydligt att den är tillverkad med den kvalitet och noggrannhet som Fjällräven är kända för. Expedition Lätt Hoodie är också sydd med hänsyn till miljön, där Fjällräven har tänkt till, och det dunliknande, fluffiga och loftiga fodret är återvunnet. Det syntetiska fodret har kvar sin värmande effekt även när det utsätts för väta till skillnad mot dun som tappar värmeförmågan om det blir blött.

En bra huva, två djupa handfickor och en stor innerficka som även fungerar som packpåse gör att den känns och upplevs riktigt genomtänkt. Det är riktigt enkelt att enkelt packa jackan i innerfickan om behov finns.

Foto 1 visar jackan hopvikt med kvittot från STF och tagg från Fjällräven. Foto 2 visar storlek och modell. Observera att den silverfärgade modellbilen på foto 2 endast används som referens i mina auktioner och ingår därför inte i köpet. Foto 3 och 4 är produktbilder som visar jackans fram-och baksida.

Betalning för jackan sker senast 3 dagar från vunnen auktion. Jag packar auktioner med omsorg, men om du önskar speciellt emballage, vänligen kontakta mig (extra kostnader kan i så fall tillkomma). Min ambition är att skicka din vunna auktion inom 24 timmar.

Vänligen observera att jag tyvärr inte längre skickar utomlands. "I no longer ship internationally."

Lycka till med auktionen!

Vänliga hälsningar,
Stefan

Objektsnr 614931871

Visningar 4 632

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 nov 16:52

Fjällräven jacka Expedition Lätt Hoodie - Storlek L Large, färg Forrest Green

Slutpris

|

2 010 kr

Auktionen är avslutad

Mikkin vann auktionen

Stibbo

Skellefteå, Sverige

5.0

Stibbo

Verifierad

Toppsäljare

110 omdömen

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket