Beskrivning

BegagnatBeigeH&MXXL
Märke: H&M
Typ: Klänning
Storlek: XXL
Färg: Beige
Material: Bomull, Viskos
Mönster: Enfärgat
Kroppstyp: Kvinna
Längd på klädesplagg: Midi

Varan har inga tecken på användning.

Annat fraktsätt - Citymail

Bor du i Citymails täckningsområde har du möjlighet att få denna vara levererad av Citymail. Notera att Citymail inte levererar i hela Sverige.

Betalning:
Betalning sker med kort, Swish eller Klarna på Sellpys hemsida och kräver att du läst och godkänt Sellpys datapolicy. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Sellpy erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om Sellpy:
Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig. Ge dina saker ett nytt hem!

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sellpy. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sellpy, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen på Sellpy. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!

Du kanske gillar någon av dessa?

BEIGE KLÄNNING FRÅN H&M

79 kr 0 bud
8 jun 23:55

Beige klänning XXL

Köp nu 350 kr
17 jun 09:22

Vårkappa, H&M, hm, beige, 36

170 kr 0 bud
11 jun 20:46

Ny! HM Kaftan Klänning strl 2XL XXL 48 Mintgrön

Köp nu 350 kr 349 kr 0 bud
7 jun 21:12

Beige stickad klänning från H&M i S

200 kr 0 bud
14 jun 19:37

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?