Beskrivning

Marbella Fashion!! Mycket hög kvalite .. made in Turkey.

Snygg skön vit tunika dress klänning stl 38-42*. Lite lagom genomskinlig och högt sexigt skuren på sidorna = lär väcka lustarna ordentligt hos betraktaren :) Den är fantastiskt skön att bära och riktigt snygg!! Den passar också alldeles utmärkt som en pyjamas eller nattdress!!

100% polyamid

Modell: 7268

Tvätt: 30 grader

Strykning: Kan strykas på låg värme (en "prick").

Lagervara = omgående leverans!!

* Storlek: Storleken är M (medium) men som du förstår så kan den bäras av såväl mindre som större då den är ledig över bysten och högt skuren i sidorna.

Samfrakt är okej!

Eventuella kostnader för emballage är alltid medräknade i fraktpriset. Samfrakt är okej.Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimmärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektnr 629 898 535

Visningar 285

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Sexy dress 38-42. Sexig jätteskön vit tunika dress klänning stl 38-42.

Pris

129 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 140 omdömen

Läs omdömen